Készlet újszülött részére Beaba cumisüveg csepegtetővel, tápszer adagolóval, szilikon kefével, előkével 0 hó-tól

Termék leírása

Beaba készlet újszülötteknek, amely elősegíti a baba etetését. Ebben a 4-részes szettben cumisüveg csepegtetőt, tápszer adagolót, szilikon tisztító kefét és előkét talál. A szürke színű készlet ideális babaajándéknak minősül és tökéletesen kiegészíti a modern konyhákat.

A cumisüveg csepegtető a cumisüvegek, cumik és cumisüveg tetők szárítására alkalmas. A tisztító kefe a nehezen elérhető helyek tisztítását is lehetővé teszi, szilikon anyaga nem karcolja az üveget. A tápszeradagolóban együttesen 9 kimért adag tápszer fér el. A tápszert a szülő előre kimérheti és szükség esetén csak egyszerűen meleg vízben elkeveri. Az előke pamut anyagból készült és méretének köszönhetően a baba egész mellkasát betakarja. Az előkét nyomtatott levélminta díszíti.

A francia Beaba márka 1989 óta igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Szabadalmazott termékei tetszetős külcsínnel vannak ellátva és megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik.Ikonikus termékei a legigényesebb szülők elvárásait is kielégítik.

Jellemzői

  • 4-részes készlet újszülötteknek
  • cumisüveg csepegtető, tisztító kefe, tápszer adagoló, előke
  • modern francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei29*23*35 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,75 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.