Készségfejlesztő és formaillesztő házikó Cotoons Smoby hang és fényeffektussal 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby készségfejlesztő Cotoons formaillesztő házikó egyedi dizájnja, színes és élénk színkivitelezése elvarázsolja a kicsiket 12 hónapos kortól. Didaktikus játék legkisebbeknek 4 színes kockából áll, melyet a gyerkőc a tetőn kialakított megfelelő lyukakon keresztül rak a házikóba. Miután a kocka a házikóba esett a ház elkezd villogni és hangokat hallatni, minden kockánál más-más módon világít és zenél. Gyerkőcök így játékos módon fedezik fel egyes hangokat, alakzatokat, színeket és fényeket a készségfejlesztő házikón. Házikó legkisebbeknek fehér-kék vagy fehér-rózsaszín színkombinációban tündököl, megfelelő kislányoknak és kisfiúknak egyránt. A gyerek házikó felső részén praktikus fogantyú található, így csöppsége könnyedén magával tudja vinni utazáskor, kirándulásra vagy más kalandokra.

A didaktikus játékok egyre közkedveltebbek a világon, ugyanis nagyon jó hatással vannak a kicsik szellemi és logikai fejlődésére. A kockák helyes nyílásba való bele helyezése fejleszti a gyerkőc inteligenciáját és egyben finom motoros mozgását is. A formák, színek képek megnevezésével a gyerkőcök újabb és újabb dolgokat ismernek meg. A játékok érdekes kivitelezése és rengeteg lehetőség a játékra, amit a készségfejlesztő házikó nyújt, serkenti a gyerkőcöt megismerni a körülötte lévő világot. A házikó fejleszti a gyerkőcök fantáziáját, ajtaja nyitható, itt kivehetőek a kockák, vagy a gyerkőc kitalálhat történeteket házikóban élő Cotoons figurákról, akik ki-be sétálnak a házikóba. Ez a formaillesztő házikó 2x LR44 elemre működik, melyek a csomag tartozéka. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek20*10*25 cm
Termék magassága25 cm
A csomagolás méretei21*21*17 cm
Teljes hosszúság20 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,92 kg
Notebattery: 2x LR44
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.