Készségfejlesztő járássegítő Cotoons Smoby hang és fényeffektussal kék 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby készségfejlesztő Cotoons járássegítő egy fantasztikus multifunkciós játék a legkisebb kisfiúk számára 12 hónapos kortól. Szép kék színben tündököl. A gyerek járássegítő konstrukciója stabil, kerekei pedig garantálják a kényelmes és halk haladást. A kerekek közepén egy fékező gomb lett kialakítva. A járássegítő gyerekeknek 1 éves kortól úgy lett kialakítva, hogy teljes biztonságot nyújtson az apróságnak az első lépései adtán, ezért is ideális a magassága 47 cm. Ezen kívül ez egy nagyszerű és mókás játék, amely világít és dallamokat játszik. A járássegítő tartozékai a színes kockák, amelyeket a kicsi a járássegítő elülső részén lévő nyílásokba helyez, mindeközben pedig a játék énekel és villog. A játék tetején mozgatható nyomógombok és fogaskerekek díszelegnek, tehét ha a kicsi megunja a sétát a járássegítővel, akkor csak lefékez és tovább játszhat a mesés formakereső játékkal.

Járássegítő és didaktikus játék egyben a Cotoons mesés figurákkal van kidíszítve, melyek a legkisebbekre vidám hatással vannak. A járássegítőn kialakított játékok hozzájárulnak a gyerkőc optimális fejlődéséhez és fejlesztik a gyerkőc inteligenciáját. A kicsik figyelemmel kísérik, hogy egyes elemek hogyan reagálnak az érintéseikre, megnyomásukra, a külvilág felé orientálódnak, új dolgokat fedeznek fel. Fejlődik a finom motoros és manuális készségük, logikus gondolkodásmódjuk és a hallásuk. A színes formákkal a kicsik megismerik a színek és alakzatok világát is. Méretei gyerekjátéknak: 51*43*47 cm. A járássegítő használatával erősödik a gyerkőc izomzata és nem utolsó sorban pedig kiérzi az egyensúlyát, magabiztosságra tesz szert. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, amely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkenti. A játék felkelti a kicsik figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebbek számára. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon. Smoby készségfejlesztő játék legkisebbeknek köszönhetően a multifunkciós kihasználhatóságának, gyönyörű külsejének és élénk színeknek közkedvelt a gyerekek és szülők körében egyaránt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek51*43*47 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei45*18*57 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,69 kg
Notebattery: 2x LR44
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.