Készségfejlesztő játszóasztal Cotoons Youpi Smoby multifunkciós kék 6 hó-tól

Termék leírása

Smoby készségfejlesztő játszóasztal Youpi gyönyörű, nagyszerű módon kialakított készségfejlesztő játék, melybe azonnal beleszeret minden gyerkőc. Megfelelő már 5 hónapos kortól. Zöld-fehér színben tündököl kék szegélyezéssel főleg kisfiúknak ajánlott. Készségfejlesztő játszóasztal lekerekített élekkel lett megalkotva, mely megvédi a kicsit a lehetséges sérülésektől. Minőségi műanyagból készült, mely lágy és sima tapintásra. Készségfejlesztő játék legkisebbeknek köszönhetően a szép szilárd lábainak erős és stabil. Ülőke belső része forgatható 360° szögben, gyerkőce akár maga is foroghat az asztalkában, így ismerve meg a környezetét. Csöppség a forgási lehetőséggel az asztalkán lévő minden játékhoz hozzáfér, minden egyes oldalról ismerkedhet a körülötte lévő dolgokkal. Játékok az asztalkán elektronikusak, világítanak, forognak, zenélnek és énekelnek, illetve Cotoons mesehősök képei díszíti az asztalkát. Méretei a játéknak legkisebbeknek 69*69*70 cm. Fehér-zöld színben tündököl rózsaszín szegélyezéssel, ez egy ideális játék kislányoknak és tökéletes kiegészítő kisfiús gyerekszobába.

Készségfejlesztő játékok a gyermek asztalkán úgy vannak kialakítva, hogy azok serkentsék a gyermek optimális fejlődését. Főleg a finom motoros képességeket, térlátást, koordinációs képességeket fejleszti. Gyerekek a játék segítségével megismerkednek a színekkel és alakzatokkal. A különböző hangok álltal fejlődik a lágy gyermek hallás is. Azt lehet mondani, hogy ez a gyönyörű multifunkciós játék megalapozza a gyermek tudását. A legjobb ezen a készségfejlesztő játékon, hogy az ülőrész lefedhető és így klasszikus asztalkává válik az ülőke, melyen lehet rajzolni, játszani, de még enni is. Az ülőke levehető textil résszel van kialakítva, mely 30°C-on mosható. Készségfejlesztő játék 2 LR44 elemre működik, melyek a csomaghoz tartoznak. Az elemek tesztelésre alkalmasak.

Smoby elismert francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon szilárd, ellenálló, egyben lágy és sima a gyermek kezekhez, bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték lekerekített, hogy gyermekei a játékkal biztonságban legyenek. Smoby játékok színei serkenti a gyermek fantáziáját és elképzelőerejét. Csöppségeket a játék elvarázsolja, ezért is nagyszerű ajándék minden izgő-mozgó gyerkőcnek. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre. Gyerekasztal Youpi az egyik legközkedveltebb készségfejlesztő asztalka, Franciaország legjobb tervezői kezei közül.

Jellemzői 

  • készségfejlesztő játszóasztal legkisebbeknek
  • multifunkciós játék 
  • dallamokat játszik és világít
  • ülőke 360 fokos szögben forog
  • kék színben kisfiúknak
  • megfelelő 5 hónapos kortól
  • minőségi, bársonyos lágy műanyagból
  • 2 LR44 elemre működik
  • segít a finom motorika, logikus gondolkodásmód, fantázia, kreativitás fejlesztésére
  • minőségi franca termék
Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*69*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei70*17*72 cm
Teljes hosszúság69 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,15 kg
Notebattery: 2x LR44
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.