Készségfejlesztő játszóasztal Cotoons Smoby hanggal és fénnyel rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

Smoby készségfejlesztő játszóasztal Cotoons egy nagyszerű multifunkciós tanulóasztal, mely megfelelő kislányoknak 12 hónapos kortól. Játszóasztal legkisebbeknek 4 szilárd és stabil lábon áll kislányos rózsaszín színben tündököl. Minőségi anyagból készült, mely bársonyos a tapintásra, élei lágyan lekerekítettek, hogy a gyerkőc védve legyen a lehetséges sérülésektől. Legkisebbek nagyon sokféle érdekes játkot találnak az asztalon mindenféle színben kivitelezve, mellyekkel sosem fognak unatkozni.  Mozgékony virág színes ráhúzható karikákkal, dob ütőkkel, forgó kerekek, mozgó nyomógombok, forgó fogaskerekek, világító formaillesztő játék, zenélő játékok, ez mind a készségfejlesztő játszóasztalon megtalálható. Mindenki megtalálja számára érdekes játékot.

Játszóasztal Cotoons mesefigurák képével is díszítve van, melyek a legkisebbekre pozitívan hatnak. Ez egy készségfejlesztő játék, ami azt jelenti, hogy hozzásegíti a gyereket az optimális fejlődéshez és intelligenciájának serkentéséhez. Gyerkőcök megfigyelhetik, hogy egyes játkok hogyan reagálnak az érintésre, nyomogatásra, serkenti őket, hogy érdeklődjenek a környezetük iránt, hogy fedezzenek fel új dolgokat is. Fejlődik a finom motorika, manuális képességek, logikus gondolkodásmód és a hallás is. Köszönhetően a tarka játékfelhozatalnak a gyerekek megismerkednek a színekkel és alakzatokkal. Méretei a játéknak legkisebbeknek 47*47*49 cm, magassága 49 cm, mely ideális magasság csemetéi számára. Játszóasztal igazán egyedi dizájnban és színekben lett kivitelezve, minden kislányos szoba éke lesz.

Smoby elismert francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon szilárd, ellenálló, egyben lágy és sima a gyermek kezekhez, bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték lekerekített, hogy gyermekei a játékkal biztonságban legyenek. Smoby játékok színei serkenti a gyermek fantáziáját és elképzelőerejét. Csöppségeket a játék elvarázsolja, ezért is nagyszerű ajándék minden izgő-mozgó gyerkőcnek. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon. Smoby készségfejlesztő játék legkisebbeknek köszönhetően a multifunkciós kihasználhatóságnak, gyönyörű kivitelezésnek és élénk színeknek nagy kedvence gyerkőcöknek és szülőknek egyaránt.

Jellemzői

  • készségfejlesztő asztalka legkisebb gyerekeknek
  • multifunkciós játék
  • rengeteg érdekes színes játék
  • rózsaszín szín kislányoknak
  • megfelelő 12 hónapos kortól
  • minőségi, bársonyos lágy műanyag
  • segít a finom motorika, logikus gondolkodásmód, fantázia, kreativitás fejlődésében
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek47*47*49 cm
Termék magassága49 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.