Készségfejlesztő kocka Mickey Mouse Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

A Kiddieland gyártó színes és játékos Mickey Egér motívumos interraktív kockája egy egyedi készségfejlesztő játék, amely nem csak szórakoztató, de oktató jellegével is elnyeri a kicsik tetszését. A kocka 6 oldalán fantasztikus tevékenység lehetőségek kínálkoznak, melyek a fények, hangok és csodálatos dizájn kombinációját testesítik meg.

Az interraktív kocka egyik oldalán Tik-Tak hangot kiadó óra díszeleg, melynek segítségével a csöppség megismerkedik a számokkal, hogy a későbbiek folyamán elsajátíthassa az időmeghatározás alapjait. A kocka egyes oldalain érdekes aktivitások várják a kicsiket. Játszhat például a billentyűs zongorán vagy hallgathassa a CD lejátszó dallamait. A minőségi kockát Mickey Egér vidám ábrái díszítik. A kocka működéséhez szükséges elemek a csomag részét képezik.

A játék számos hang- és fényeffekttel valamint mechanikus funkcióval rendelkezik, melyek nagyon kedveltek az 1 év körüli gyerekek körében. A gyerekek játék közben megismerkednek a formákkal, hangokkal, színekkel, tökéletesítik a finom motorikát és logikai gondolkodást.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
  • fények, hangok, dallamok
  • gyönyörű Mickey Mouse dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.