Készségfejlesztő asztalka BB Abrick Écoiffier 22 darabos tevékenységekkel és állatmintás kockákkal 12 hó-tól

Termék leírása

Készségfejlesztő asztalka BB ABrick a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán csodás ajándék fiúknak és lányoknak 12 hónapos kortól. Szépséges kék asztalka 22 részes szettből áll, együtt színes didaktikus kockákkal lágy színvilágban, melyeket az asztalon a megfelelő nyílásba kell a kicsiknek helyezniük. Mosolyt csal az arcukra az állatmintás kocka készlet is, melyek nagyobb méretekkel rendelkeznek az egyszerűbb és könnyebb manipuláció érdekében. Az asztalkáról nem hiányozhatnak a forgatható formák sem és számos tárólórész, így a kockáknak mindig meg lesz a saját helyük a játszadozás után. A asztalka 30 cm magas, csöppsége gond nélkül feléri majd. 

Asztalka és a kockák erős műanyagból készültek lekerekített élekkel a maximális biztonság érdekében. Lágy színvilág harmonikus és nyugtató hatással bír. Azzal, hogy a gyerekek terveznek, javasolnak, építenek fejlődik logikus és térbeli gondolkodásuk. Vizsgálgatják hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, érdeklődnek a külvilág felől. Fejlődik fantáziájuk és kreativitásuk, játszadozva a kockákkal edzik finom motorikájukat és kézügyességüket. Ez a készségfejlesztő asztalka tehát sokoldalúan hozzájárul a kisgyerek fizikai és mentális fejlődéséhez, ezért nem hiányozhat kis gyerkőce szobácskájából sem.

Méretei a doboznak 50*37*30 cm. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A termékek nem tartalmaznak káros anyagokat, biztonságosak legkisebbek számára is. A BB Abrick kollekció termékei megfelelnek a legszigorúbb európai kritériumoknak, serkentően hatnak a gyerekek képességeire már korai fázisban. Francia Écoiffier vállalat a legújabb trendeknek megfelelő termékeket kínál fiúknak és lányoknak egyaránt. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*37*30 cm
A csomagolás méretei80*60*37 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,67 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.