Készségfejlesztő játszóasztal Youpi Baby Smoby elektronikus, hanggal és fénnyel 6 hó-tól

Termék leírása

Csodaszép készségfejlesztő játszóasztal Youpi Baby egy kiváló készségfejlesztő gyerekjáték a francia Smoby vállalat műhelyéből, melybe minden gyerkőc beleszeret már 6 hónapos kortól. A gyermeki zöld-kék-fehér színkombinációban pompázó játszóasztal megfelelő kisfiúk és kislányok részére egyaránt. A minőségi műanyagból készült készségfejlesztő asztalka élei lekerekítettek, tapintásra kellemesen lágy és bársonyos élményt nyújt a gyermekbőrnek. Készségfejlesztő gyerekjáték legkisebbeknek köszönhetően a vastag lábainak erős és stabil, nem kell aggódni majd a csöppsége biztonsága miatt. Az asztalka középső részén ülőrész lett kialakítva a legkisebbeknek, melyben kényelmesen 360° tudnak majd fordulni. A játszóasztal szinte a körhinta élményét nyújta a kicsi számára, forgás közben minden játékhoz hozzáfér, ismerkedhet és játszadozhat velük. Játékokat a játszóasztalon a Cotoons mesefigurák bájos képei díszítik, de virgonc gyermekét a hang és fényeffektek is lázba hozzák majd garantáltan.

Legkisebbek figyelmét azonnal felkelti a dallamokkal szórakoztató és világító csodálatos virág, melyet maguk is megtanulnak bekapcsolni, vagy a mókás szerkezet, amely a finom motorikus képességek fejlődését segítik elő. A játékokon keresztül fejlődik a térlátás, legkisebbek koordinációja, miközben megpróbálják a játékokat kézbe fogni, nyomkodni, forgatni, csavarni. A játszóasztal nagy előnye, hogy a közepén található ülőrész fedéllel lefedhető, igy a játszóasztal ülőrésszel máris klasszikus asztalkává alakul át, melyen a gyermeke rajzolhat, játszhat, vagy akár táplálkozhat is. Az ülőke textil része levehető és 30° mosható. Készségfejlesztő játék 2 LR44 elemre működik, melyek a csomag részét képezik. Az elemek tesztelésre szolgálnak, javasoljuk cseréjüket minél hamarabb. A játszóasztalka legkisebbeknek méretei 69*69*70 cm, miközben az asztalka magassága 70 cm.

Smoby elismert francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon szilárd, ellenálló, egyben lágy és sima a gyermek kezekhez, bársonyos a tapintásra. Smoby játékok színei serkenti a gyermek fantáziáját és elképzelőerejét. Csöppségeket a játék elvarázsolja, ezért is nagyszerű ajándék minden izgő-mozgó gyerkőcnek. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre. Gyerekasztal Youpi az egyik legmodernabb készségfejlesztő asztalka Franciaország legjobb tervezői kezei közül.

Jellemzői 

  • készségfejlesztő játszóasztal legkisebbeknek
  • multifunkciós játék 
  • dallamokat játszik és világít
  • ülőke 360 fokos szögben forog
  •  csodaszép színkombináció
  • megfelelő 6 hónapos kortól
  • minőségi, bársonyos lágy műanyagból
  • 2 LR44 elemre működik
  • segít a finom motorika, logikus gondolkodásmód, fantázia, kreativitás fejlesztésére
  • minőségi franca termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek69*69*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei70*17*72 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,1 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.