Készségfejlesztő autó Bogár Shape Sorter Car Cotoons Smoby formaillesztő kockákkal 12 hó-tól

Termék leírása

Készségfejlesztő kisautó Bogár egy igazán tökéletes didaktikus gyerekjáték kisfiúk és kislányok részére már 12 hónapos kortól. Kékes-fehér autó a legendás Bogár kisautó külalakjában lett megalkotva és különböző formájú kockák is a részét képezik, melyeket a gyerekeknek a megfelelő nyíláson keresztül kell a kisautóba behelyezniük. A formaillesztő nagyon jó hatással van a finom motorika, logikus gondolkodásmód és elképzelőerő fejlesztésére. Nagyon szép készségfejlesztő játékról van szó színes kockákkal, melyeket gyermekének az autó nyílásain keresztül kell behelyeznie. 

A játékautó nagyon szép tarka színvilágban pompázik a Cotoons mesehősök ábráival díszítve, melyek nagyon jó hatással vannak a fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Az egyes kockák összekapcsolhatóak (a kockák végén gömbölyitett kampók találhatók, melyek segítségével az egyik kocka a kovetkezőhöz rögzithető), így egy lánc alakítható ki. A kisautóhoz tartozik egy játék mobiltelefon is. Népszerű és közkedvelt gyerekjátékról van szó, bel- és kültéren egyaránt kihasználható. Méretei a terméknek 24*15*20 cm. 

Smoby egy neves francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékgyártás ellenőrzött, megfelel a legszigorúbb előírásoknak is, ezért is a végtermék kiváló ajándék legkisebbek számára. A műanyag Smoby termékek serkentően hatnak a fantázia, elképzelőerő fejlődésére. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek24*15*20 cm
Termék magassága20 cm
A csomagolás méretei25*15*21 cm
Teljes hosszúság24 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,60 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.