Készségfejlesztő építőjáték 4in1 BB Abrick Écoiffier 41 részes kockákkal karikákkal és csészékkel dobozban 12 hó-tól

Termék leírása

Készségfejlesztő építőjáték 4in1 BB Abrick a francia Écoiffier vállalat műhelyéből minden gyermek kedvence lesz már 12 hónapos kortól. Kisfiúk és kislányok szívesen játszadoznak a többfunkciós építőjátékkal, mely megtanítja őket a kreativitásuk és képzelőerejük kihasználására. A kék nyitható doboz egy 41 darabos készletet tartalmaz, amelyben a gyerekek egy toronyépítőt csészékből, piramist karikákból, láncot különböző formákból és klasszikus kockákat találnak. Az egyes elemek nagyobb méretűek, így a gyermek könnyebben tudnak velük játszadozni. Erős és tartós műanyagból készültek, lekerekített élekkel, a lágy színek harmonikusan és nyugtatóan hatnak a gyerekekre.

Azzal, hogy a gyerekek terveznek, javasolnak, építenek fejlődik logikus és térbeli gondolkodásuk. Vizsgálgatják hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, érdeklődnek a külvilág felől. Fejlődik fantáziájuk és kreativitásuk, játszadozva a kockákkal edzik finom motorikájukat és kézügyességüket. Ez a készségfejlesztő készlet tehát sokoldalúan hozzájárul a kisgyerek fizikai és mentális fejlődéséhez, ezért nem hiányozhat kis gyerkőce szobácskájából sem. Praktikus tárolónak köszönhetően az egyes elemek már nem lesznek szanaszét a szobában. 

Méretei a doboznak 42*21*18 cm. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A termékek nem tartalmaznak káros anyagokat, biztonságosak legkisebbek számára is. A BB Abrick kollekció termékei megfelelnek a legszigorúbb európai kritériumoknak, serkentően hatnak a gyerekek képességeire már korai fázisban. Francia Écoiffier vállalat a legújabb trendeknek megfelelő termékeket kínál fiúknak és lányoknak egyaránt. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek42*21*18 cm
A csomagolás méretei60*40*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,1 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.