Készségfejlesztő házikó Shape House Cotoons Smoby kulccsal az ajtóban és formaillesztő kockákkal 12 hó-tól

Termék leírása

Készségfejlesztő házikó Shape House a francia Smoby Cotoons kollekciójából tökéletes készségfejlesztő játék gyerekeknek 12 hónapos kortól. Házikó nagyon szép fehér színben pompázik kék tetővel és színes ajtókkal. Készségfejlesztő játék legkisebbeknek kocka szettet is rejt magában Cotoons figurák formájában, melyeket a kicsik a házikó tetején lévő nyílásokon keresztül helyeznek a házikóba. A figurák a házikóból színes kulcsok segítségével vehetőek ki, így fejlődik a kicsik finom motorikája, logikus gondolkodásmódja és elképzelőereje. 

Készségfejlesztő játék a világban egyre elterjedt és populáris, hiszen nagyon pozitív hatással bírnak ezek a játékok a gyermek fejlődésére. A színek, alakzatok, képek és felületek megnevezésével a csöppségek új dolgokat ismernek meg. A készségfejlesztő játék rengeteg játék lehetőséggel serkenti a kicsit, hogy felfedezze környezetét is. Szintén serkenti a játék a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét, mikor érdekes történeteket találnak ki Cotoons figurákkal kapcsolatban. Formaillesztő ház lekerekített élekkel rendelkezik, nagyon kellemes a tapintásra. A tarka házikó minden gyerekszobát otthonosabbá varázsol kellemes légkört teremtve. Méretei 23*27*23 cm. 

Smoby egy neves francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékgyártás ellenőrzött, megfelel a legszigorúbb előírásoknak is, ezért is a végtermék kiváló ajándék legkisebbek számára. A műanyag Smoby termékek serkentően hatnak a fantázia, elképzelőerő fejlődésére. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek23*27*23 cm
Termék magassága27 cm
A csomagolás méretei24*24*24 cm
Teljes hosszúság23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,85 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.