Készségfejlesztő járássegítő és babakocsi Baby Walker 3in1 + Baby Doll Little Smoby 30 cm játékbabával és fékezhető 12 hó-tól

Termék leírása

Járássegítő és babakocsi játékbabának Baby Walker 3in1 a francia Smoby vállalat Little Smoby kollekciójából kiváló ajándék minden gyerkőc részére már 12 hónapos kortól, akik imádnak babázni. Többfunkciós gyerekjáték pasztell kék színben pompázik, tökéletes társ első léptek megtételéhez. A járássegítőre való támaszkodással a kicsik magabiztosabban kezdenek el járni, könnyebben sajátítják el lépegetés tudományát, ez egy biztonságos társ a legkisebbek számára. A kerekeken nyomógombok vannak, amelyek megnyomásukkor lefékeznek, ezt a szülők biztosan értékelni fogják. Járássegítő mellé 30 cm nagyságú játékbaba is jár. A járássegítő kihasználható babakocsiként is, melybe két módon ültethető a játékbaba - köszönhetően az elforgatható ülésnek játékbaba ülhet menetiránnyal szemben, vagy szemtől szembe a kis dadussal.

Gyermeke egyaránt tanul meg járni és fejleszti kommunikációs képességeit játékbabájáról való gondoskodás közben. Biztonsági öv biztonságos haladást nyújt majd a játékbaba számára. Lekerekített ergonomikus fogantyú a gyermek kezecskékhez lett kialakítva. A levehető ülőrész akár autósülésként is funkcionál, gyermeke magával viheti bármerre is indul útnak. Babákkal játszani nagyon aranyos játék, mely már hosszú évek óta közkedvelt a gyerekek körében. De szórakozáson kívül serkenti a kicsik fejlődését is. A gyerekek szívesen gondoskodnak a kisbabájukról, etetik, altatják, öltöztetik. Ezzel a fajta törődéssel a kislányok közelebb kerülnek a felnőtek világához és próbálgatják, hogy mivel jár a szülői felelősség. Fejlődik a finom motorikájuk és manuális készségük, a kisbabájukkal való beszélgetés alatt bővül a szókincsük is. 

Teljes méretei a terméknek 50*45*47 cm. A Smoby egy neves francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékgyártás ellenőrzött, megfelel a legszigorúbb előírásoknak is. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek50*45*47 cm
A csomagolás méretei50*16*57 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.