Fa készségfejlesztő kocka labirintussal és tevékenységekkel Color Little Game Center Eichhorn 5 formaillesztő kocka 12 hó-tól

Termék leírása

Fa kocka labirintussal és tevékenységekkel Color Little Game Center a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igazán kiváló gyerekjáték kisfiúknak és kislányoknak már 12 hónapos kortól. Tarka kocka elsőosztályú faanyagból készült, tapintásra nagyon kellemes sima érzést nyújt, a gyerekszobába nagyon otthonos és kreativ hangulatot visz. Kisfiúk és kislányok nagy lelkesedéssel próbálgatják majd beleilleszteni az 5 formát a kockán található nyilásokba, ezen felül izgalmas játszadozást igér a golyófuttató labirintus, a forgófejek csavargatása, illetve az órán való helyes idő beállitása is. A készségfejlesztő játék fejlesztően hat a kicsik finom motorikájára, térlátására és logikus gondolkodásmódjára. Tarka szinek serkentően hatnak a fantáziára és elképzelőerőre is egyaránt.

A legkisebbeknek szánt játékok fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségeket és képességek fejlesztéséhez. A formaillesztő kocka kellemes élénk szinvilága elősegíti a színek megismerését a legkisebb gyerekeknél. Az egyes kockák helyes lyukba való behelyezése során fejlődik a kockák méretfelismerése, gyors reakcióidő és a reflexek is. Játék közben feléled az egészséges önbizalmuk, saját erejükre hagyatkoznak és fejlődik problémamegoldó készségük is. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. Méretei a kockának 20*20*37 cm.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa készségfejlesztő kocka 4 formaillesztő kockával
  • különböző tevékenységekkel - óra beállitása, forgatható mechanizmus, labirintus
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 12 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek20*20*37 cm
Termék magassága37 cm
A csomagolás méretei73*25,5*49 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.