Készségfejlesztő kocka Explor Cube Little Smoby finom motorika fejlesztésére 5 oldal és 13 funkció hanggal 12 hó-tól

Termék leírása

Készségfejlesztő kocka Explor Cube Little a francia Smoby vállalat műhelyéből egy többfunkciós játék legkisebbeknek 12 hónapos kortól. Különleges kocka lágy pasztell színvilágban elsőosztályú műanyagból készült lágy, selymes felülettel, így biztonságos játszadozást nyújt kisfiúk és kislányok részére egyaránt. Gyerkőcökre 13 tevékenység vár, melyek során fejlődik a finommotorika, a logikus gondolkodás, valamint a fantázia és képzelőerő egyaránt.

A kocka 5 játékoldallal rendelkezik, ezeken formaválogató nyílások találhatók az állatok ábráival ellátott 4 db kockának, továbbá egy golyóvezető játék, egy lapátkerék, egy forgó henger és virágkerék, fogaskerekek, egy forgó koala, bújócskás teknős, és egy crick-crick hangot kiadó katica. A játék során a gyerekek megtanulják felismerni a különböző felületek szerkezetét, a színeket és a hangokat. A didaktikus kocka praktikus ajtóval is rendelkezik, ezen át a formaválogató kockák egyszerűn kiemelhetők.

Termék méretei 29*28*40 cm. Ez a többfunkciós termék a számos játéklehetőséggel és színvilágával már az első pillantásra elrabolja a gyerkőcök figyelmét. A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek29*28*40 cm
A csomagolás méretei23*23*26 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.