Készségfejlesztő konyhácska legkisebbeknek Cooky Kitchen Little Smoby kockákkal és kiegészítőkkel a konyhába 18 hó-tól

Termék leírása

Készségfejlesztő konyhácska legkisebbeknek Cooky Kitchen a Little Smoby kollekcióból egy fantasztikus gyerekjáték kiváncsi és örökmozgó kisfiúk és kislányok részére már 18 hónapos kortól. Időtlen konyhácska pasztell kivitelezésben vidám állatmotívumokkal díszítve kisfiúk és kislányok szívét egyaránt elnyeri, felkelti az érdeklődésüket környezetük iránt. Kis séfszakácsokra gazdag 25 darabos készlet vár, melyek közt megtalálhatóak poharak, tányérok, csészék, kanalak, villák, kések, palacsintasütő, fazék fedéllel, sótartó cric-crac hanggal, kávékapszulák és 4 darab készségfejlesztő kocka a kicsik többrétű fejlesztése érdekében. 

A konyhában a fekete kávé készítését egy beépített kapszulás kávéfőző segíti, a sütés-főzéshez egy sütő és tűzhely áll rendelkezésre, a főzési időt a páraelszívón található órával mérheti a kis kukta, mely mechanikus cric-crac hangot ad ki 4 állatka társaságában. A konyha mindkét oldalán lévő polcokra a gyerekek elrendezhetik a szükséges eszközöket. A munkafelület nyitható szárnyai további rakodóteret tárnak fel, mely ideális az evőeszközök tárolásához. A részletgazdagon megtervezett mesés konyhácska lekerekített élekkel bevezeti a gyerekek a séfszakács mesterség rejtelmeibe és titkaiba. A játékkonyha több gyerkőc játékát is lehetővé teszi, ezzel segítve az egymás közötti kapcsolatok erősítését.

A készségfejlesztő kockák nagyon jó hatással lesznek a finom motorika fejlődésére, kicsik megismerkednek az egyes alakzatokkal és színekkel. A kockák beillesztése a megfelelő nyílásba feléleszti a gyerkőcök magabiztosságát, fejlesztően hat logikus gondolkodásmódjukra és térlátásukra. A többi színes kiegészítő hasznára lesz kis szakácsának a finomságok elkészítésében és szerettei megvendégelésében. Játék közben fejlődik gyermeke nyelvi és kommunikációs készsége, nő felelősségtudata. Vidám színek serkentően hatnak a fantázia, alkotóképesség, kretivitás fejlődésére. Méretei a konyhácskának 65*35*85 cm, munkafelület magassága 41 cm.

A francia Smoby gyártó minőségi és ellenálló gyerekjátékokat gyárt. A játékok műanyaga tapintásra nagyon kellemes, színei ösztönzik a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét. A Smoby játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot. A termékek gyártása szigorú ellenőrzés alatt áll, így a végtermék megfelel a legmagasabb biztonsági elvárásoknak. A Smoby a francia minoség és egyedi dizájn megtestesítője.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek65*35*85 cm
Termék magassága85 cm
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.