Készségfejlesztő húzható teknősbéka Balls Turtle 2in1 Little Smoby golyófuttatóval és 2 labdával 12 hó-tól

Termék leírása

Balls Turtle 2in1 didaktikus teknős a francia Smoby gyártó műhelyéből. A pompás játék hozzájárul a kicsik sokoldalú fejlődéséhez és 12 hónapos kortól ajánlott. A didaktikus teknős páncéljában egy golyófuttató pálya található 2 színes golyó számára. A pálya végén van egy biztonsági zár, amit a gyerek könnyedén el tud oldani és a golyó kigurul. A lágy színekben készült eredeti teknős első osztályú műanyagból készült, puha felülete és kerek élei garantálják a játék biztonságosságát.

A húzható didaktikus teknőssel a gyerekek sétálhatnak, és bárhová magukkal vihetik. A játék hozzájárul a színek, formák és különböző felületek megismeréséhez, robusztus és részletgazdag kialakítása a hossza tartó szórakozás biztosítéka. A teknős tárolóhellyel is rendelkezik a golyó tárolásához. A gyerekek a teknőssel való játék közben edzik finommotorikájukat, és fejlesztik térbeli képzeletüket. A Little Smoby kollekció játékai a legkisebb gyerekeknek készültek és hozzájárulnak képességeik és készségeik felfedezéséhez és fejlesztéséhez.

A francia Smoby gyártó minőségi játékai erős és ellenálló műanyagból készülnek, amely egyúttal puha, sima és bársonyos tapintású. A játékok gyártási folyamata szigorúan ellenőrzött, így a végső termékek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek. A gyártó 2020 óta újrahasznosított kartont használ termékei csomagolására, ezzel 90%-kal csökkentette a környezetterhelést. Kínálatában továbbá újrahasznosított műanyagból készült játékokat is találunk.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek28*20*29 cm
Termék magassága29 cm
A csomagolás méretei26*14*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.