Vitorlás hajó készségfejlesztő kosárral és toronnyal cukornádból Bio Sugar Cane Smoby Green kollekció ajándékcsomagolásban 12 hó-tól

Termék leírása

Éljen a nagyszerű lehetőséggel és lepje meg gyermekeit csúcsszuper játékokkal ajándékcsomagolásban a Smoby Green kollekciójából. A csomag ökobarát játékokat rejt a francia Smoby vállalat műhelyéből, melyek valódi cukornádból készültek, tehát nem szennyezik a környezet és 100%-ig újrahasznosithatóak. A csomagban megtalálható egy kékes-fehér vitorlás hajó hátsó lapátokkal. A hajó orrára madzagot is erősíthet kis tengerésze és maga után tudja húzni kedvenc vitorlását. Tengerész és kalóz szerepét felöltve fejlődik a fantázia és elképzelőerő, több időt is töltenek a friss levegőn. A termék méretei 21*13*20 cm.

Bio Magic Tower csészerakosgató torony 6 színes csészét rejt, melyek tökéletesen igazodnak egymáshoz a legnagyobbtól a legkisebbig. A csészéket nagyon szép természetes minták díszítik, mint például a napocska, felhők, katicabogarak, pillangók, csillagok és holdacska. Játszadozás közben fejlődik a kicsik fantáziája és elképzelőereje, megismerkednek a színekkel, fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, az egyes csészék nagyon jó hatással vannak a finom motorika fejlődésére is. A csészék széle lekerekített, tökéletes játék homokozóba vagy vízbe egyaránt. A torony magassága 40 cm.

A kollekció részét képezi a Shape Sorter készségfejlesztő kosár is -  praktikus kosárka fogantyúval is rendelkezik, fedelét különböző formájú nyílások ékesítik, melyekbe a gyerkőcök feladata a 8 színes kockát megfelelően behelyezni. A kosárka játékos módon fejleszti a finom motorikát, logikus gondolkodásmódot, gyerekek játszva ismerkednek a színekkel és formákkal, megtanulják a megfelelő formájú kockát a helyes nyílásba belehelyezni. A fogantyúnak köszönhetően bárhova könnyen magával viheti csemetéje. Méretei 17*19*10 cm.

Smoby vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, így a terméket stílusos csomagolásban kínálja erős kartonpapírból, mely szintén 100%-ban újrahasznosítható. A fenntartható műanyag játékok gyártása jelenleg minden gyártó számára komoly kihívást jelent. A növényi eredetű műanyag játékok ugyanolyan minőségiek, tartósak és sima felülettel rendelkeznek, mint a klasszikus műanyagból készült, kőolajból előállított játékok, így a különbség szinte észrevehetetlen. Vásároljon gyermekének ökobarát játékokat, így is védve egészségét és környezetünket egyaránt.

Smoby egy híres francia gyártó cég, mely a legjobb minőségű műanyag játékokat produkálja. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima, bársonyos tapintású műanyag. Minden játéknak lekerekített az éle, így a gyerekek a gondtalan, vidám játék során biztonságban vannak, nem fenyegeti őket sebesülés. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
A csomagolás méretei50*11*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,67 kg
Színpasztell szín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.