Plüss leopárd kesztyűbáb Les Amis-Leopard Doudou Kaloo 30 cm legkisebbeknek

Termék leírása

Kaloo plüss leopárd Les Amis-Leopard Doudou egy gyönyörű játék bábjátékra legkisebbeknek 0 hónapos kortól. A lágy plüssből készült játék magassága 30 cm a teste pedig kesztyű kialakítású, így a plüss játék kesztyűbábbá varázsolódik át. Bábjátékkal hosszú időre elszórakoztathatja csemetéjét, ami nagyszerű módja a gyerek fantáziájának serkentéséhez. Gyermek plüss játék sima és puha a bababőrhöz. Plüss kesztyűbáb lágy plüssből készült, csöppsége ezzel a gyönyörű játékkal akár szunyókálhat is. Születés után nagyon tipikus a csecsemőkre, hogy érzékelik és felismerik az illatokat, melyek körülveszik őket, ezért fontos a csöppséget megtanítani, hogy felismerje saját illatát. Plüss játék legkisebbeknek felveszi a pici egyedi illatát, mely nagyon fontos életének első heteiben, mert így a játékkal teljes biztonságban érzi magát az eddig még számára ismeretlen világban. Plüss báb ízléses és praktikus ajándékcsomagolásban kapható plüss leopárd képével díszítve.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a Kaloo plüss leopárd remekül feléleszti ezt az érzékenységet. gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Ez a plüss játék legkisebbeknek köszönhetően az egyedi külsejének, lágy színeknek és selymes felületének könnyen és rövid idő alatt a kicsi legjobb barátjává válik. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót.

Jellemzők

  • puha plüss kesztyűbáb
  • bársonyos játék lágy plüssből
  • kellemes színárnyalatokban
  • legkisebb gyermekek számára
  • a játék magassága 30 cm
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek30 cm
Termék magassága30 cm
A csomagolás méretei19,5*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.