Roller Minnie Smoby kétkerekű, összecsukható, állítható kormánnyal 5 évtől

Termék leírása

A Smoby roller gyerekeknek a közkedvelt Disney rajzfilmből ismert Minnie Egér motívumával. A Smoby kétkerekű gyerek roller praktikus állítható kormánnyal rendelkezik és 5 éves kortól ajánlott. Gyönyörű piros színű külsejét mesés feliratok és az elbűvölő Minnie egér képe díszítik. A roller hátsó féke sárga színű. A kormány puha és kellemes tapintású. A roller összhatása nagyon vidám és kellemes.

Biztosan minden kislány kedvenc játéka lesz, aki szeret a kétkerekűn száguldozni. A Minnie Egér roller konstrukciója szilárd és stabil fémből készült. A fémváz összecsukható, ezáltal a gyerkőc bárhová magával viheti. A roller kormánya 3 különböző magasságba állítható és gyorszár segítségével rögzíthető és biztosítható. A Smoby gyerek rollernek csendes szilikon kerekei vannak, melyek a lábfékkel együtt biztosítják a zavartalan és biztonságos rollerezést.

A Smoby francia játékgyártó cég garantálja a magas minőséget és az egyedülálló külsőt, mely megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. A roller maximális terhelhetősége 50 kg. A magassága 83 cm és hossza 70 cm. A legkedveltebb rollerek közé tartozik, melyet akár már 3 éves kortól is használhatnak a gyerkőcök. A kölykök egyszerűen imádnak rollerezni.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*32*83 cm
Termék magassága83 cm
A csomagolás méretei22*10*64 cm
Teljes hosszúság70 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,50 kg
Maximum terhelés50 kg
Kerekekgumené, tiché a protišmykové
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.