Roller Repcsik Mondo ABEC 5 kétkerekű

Termék leírása

A Mondo kétkerekű roller gyerekeknek a Repcsik rajzfilm motívumával megfelel a legmagasabb európai biztonsági előírásoknak. Ez a fantasztikus roller könnyű súlyának köszönhetően minden gyerkőcnek ajánlott 3 éves kortól. A Mondo Repcsik gyerek rollernek szilárd fémszerkezete és könnyű alumínium váza van. A kétkerekű roller kerekei minőséges ftalátmentes PVC anyagból készültek. A markolatai a gyermek kezecskék számára puhák és kellemes tapintásúak. A roller kormánymagassága egyszerű módon, maximum 80 cm-ig állítható.  

A hossza 65 cm és a szélessége 10 cm. A roller könnyedén összecsukható és egyszerűen szállítható, ezáltal a gyerkőc bárhová magával viheti. Nagyon szép narancssárga és kék színekben pompázik és a közkedvelt Disney Repcsik ábráival van díszítve. A hátsó taposóféknek köszönhetően a roller könnyedén lefékezhető. A roller egyik legfontosabb elemei az ABEC csapágyak. A Mondo gyerek roller magas minőségű a minősítési skála 5 szintjének megfelelő ABEC5 csapágyakkal rendelkezik. Ez a minőség garantálja az alacsony súrlódásnak kӧszӧnhető zӧkkenőmentes gӧrdülést, a kerekek egyidejű forgását és a roller teljesen csendes műkӧdését.

A kerekek átmérője 12 cm és elhasználódásuk után könnyedén újakra cserélhetők. A Mondo roller fellépő felülete csúszásgátló borítással van ellátva. A kétkerekű maximális terhelhetősége 50 kg. A Mondo társaság egy híres olasz játékgyártó cég, márkájuk a minőség garanciája és termékei hosszú éveken át szolgálják a gyerkőcöket. Az új roller vezetése remek élmény lesz gyermekének. A rollerezés során ajánlott a védőfelszerelés, elsősorban a térd-, csukló- és könyökvédők valamint a védősisak használata.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyOlasz gyártmány
Méretek65 x 82 x 10 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.