Kiegészítők főzéshez játékkonyhába 100% Chef Écoiffier 100 darabos készlet gyümölcsök, zöldségek és élelmiszerekek edényekkel 18 hó-tól

Termék leírása

Játékkonyha kiegészítők főzéshez 100% Chef a francia Écoiffier vállalat műhelyéből kiváló ajándék gyerekeknek 18 hónapos kortól, akik szívesen öltik fel a kis kukta szerepét. Gazdag 100 darabos készletben a kis szakácsokra fazék, serpenyő, virsli, halacska, grillcsibe, tányérok, evőeszközök, csészék, poharak, merőkanál, különféle gyümölcsök, zöldségek, sütemények és további konyhai kiegészítők és tartozékok várnak, melyek minden konyhát naprakésszé varázsolnak. Köszönhetően a tarka színvilágnak és valósághű kivitelezésnek ezek a konyhai kiegészítők serkentően hatnak a kicsik fantáziájának, elképzelőerejének, kreativitásának fejlődésére, gyerkőcök azon fognak tüsténkedni, hogy ízletes és látványos étellel lepjék meg majd szeretteiket. 

Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Már kezdenek felelősséget vállalani tetteikért, fejlődik a kreativitásuk, elképzelőerejük és fantáziájuk. Tárgyak használatával, melyeket a felnőttek mindennap használnak, közelebb kerülnek a felnőttek világához. Továbbá kiegészítőkkel való játszadozás során fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. Ez egy ideális ajándék minden gyermek számára, akik szívesen segédkeznek anyunak a konyhába és alig várják, hogy már maguk főzhessenek. Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel méltányos áron.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...