Kis kertész - fűszernövények Strawberry-Mint-Basil Educa Nature kertészeti tartozékokkal 5 évtől

Termék leírása

Kis kertész Educa Nature nem csupán szórakoztató, de egy fantasztikus játék is egyben gyerekek részére 5 éves kortól, mellyel saját növényeket fognak nevelni, amelyek később akár a szobák ékei is lehetnek, vagy felhasználhatóak akár főzés és sütés közben. Gyerekek a Kis kertész készlettel saját kis kertet tud kialakítani, ahol 3 fajta növényt tud nevelni: bazsalikomot, mentát és epret. A gyerek kertész szett mindent tartalmaz, amire egy kis kertésznek szüksége lehet virágok nevelésére: 3 fehér virágtartó, 3 fajta mag, virágföld (1 liter), kislapát növények átültetésére, locsoló, leszúrható táblácskák a virágok megnevezésére, kertész kisokos, ami a virágok nevelésében nyújt segítséget.

A kertész kisokosban sok hasznos információt és tippeket olvasnak majd csemetéi a növények termesztéséről és neveléséről. Gyerekek egyszerűen a virágföldet a virágtartóba szórják, elültetik a virágmagokat, öntözgetik és megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak számukra a növekedéshez. Minden virágtartóba jár egy kistábla, melyre feltudja gyerkőce jegyezni az adott növény nevét. Az egész szett nagyon valósághű, gyerekek igazi kis kertésznek fogják magukat érezni. Gyerekjáték Kis Kertész nagyszerű szórakozást biztosít akár több gyerkőc közös játékára is, akik akár közösen is gondoskodhatnak növényeikről és sok új dolgot is megtanulnak majd a készlettel.

A helyes nevelés és gondozás bő termést eredményez, fűszernövényeket ügyeskezű anyukák és apukák is felhasználhatják majd főzés és sütés során. Ha gyermekének nincs lehetősége gyakran kertben tartózkodni, akkor a Kis Kertész tökéletes megoldás lehet számára. Fűszernövények nevelése közben gyermeke elsajátít rengeteg hasznos tudnivalót a növényekről, illetve felelősségre is szert tesz a növényekről való gondoskodás során. Ezentúl jobban fogja értékelni a gyümölcsöket és zöldségeket, melyek naponta az asztalra kerülnek, hisz könnyebben megértik, hogy milyen sok munkával jár a termelés. Educa egy spanyol vállalat, mely főleg képkirakók, oktató jellegű játékok és társasjátékok gyártásával foglalkozik minden korosztály részére. Az Educa termékekkel a gyerekek nem csak jól fognak szórakozni, de rengeteg új dolgot is megtanulnak majd. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei39*30*10 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.