Kis Kertész - zöldségek Tomato-Lettuce-Rocket Educa Nature kertészeti tartozékokkal 5 évtől

Termék leírása

Kis kertész nem csupán egy szórakoztató játék gyerekek részére 5 éves kortól, de nagyszerű módja, hogy gyerkőce sok új dolgot tanuljon meg a növény termesztésről és növények növekedéséről. Gyerekek a Kis kertész készlettel saját kis kertet tud kialakítani, ahol 3 fajta zöldséget tud nevelni: paradicsomot, zöldsalátát és rukkolát. A szett megművelésre 5 éves kortól már megfelelő a gyerekek számára. A gyerek kertész szett mindent tartalmaz, amire egy kis kertésznek szüksége lehet virágok nevelésére: 3 fehér virágtartó, 3 fajta virágmag, virágföld (1 liter), kislapát növények átültetésére, locsoló, leszúrható táblácskák a virágok megnevezésére, kertész kisokos, ami a virágok nevelésében nyújt segítséget. A kertész kisokosban sok hasznos információt és tippeket olvasnak majd csemetéi a növények termesztéséről és neveléséről.

Mindhárom növény, amit gyermeke sajátkezűleg termel majd ki, felhasználható majd főzések során a konyhában. Az egész szett nagyon valósághű, gyerekek igazi kis kertésznek fogják magukat érezni. Kertész szett gyerekeknek mindent tartalmaz növények neveléséhez, növekedéséhez, illetve hasznos információkat, hogy csemetéje minél több okosságot megtanuljon róluk. Gyerekek egyszerűen a virágföldet a virágtartóba szórják, elültetik a virágmagokat, öntözgetik és megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak számukra a növekedéshez. Minden virágtartóba jár egy kistábla, melyre feltudja gyerkőce jegyezni az adott növény nevét. Gyerekjáték Kis Kertész nagyszerű szórakozást biztosít akár több gyerkőc közös játékára is, akik akár közösen is gondoskodhatnak növényeikről és sok új dolgot is megtanulnak majd a készlettel.

Ha gyermekének nincs lehetősége gyakran kertben tartózkodni, akkor a Kis Kertész tökéletes megoldás lehet számára. Színes növények nevelése közben gyermeke elsajátít rengeteg hasznos tudnivalót a növényekről, illetve felelősségre is szert tesz a virágokról való gondoskodás során. Ezentúl jobban fogja értékelni a gyümölcsöket és zöldségeket, melyek naponta az asztalra kerülnek, hisz könnyebben megértik, hogy milyen sok munkával jár a termelés. Educa egy spanyol vállalat, mely főleg képkirakók, oktató jellegű játékok és társasjátékok gyártásával foglalkozik minden korosztály részére. Az Educa termékekkel a gyerekek nem csak jól fognak szórakozni, de rengeteg új dolgot is megtanulnak majd. 

Magnetky Doprava
Technikai paraméterek
Kor5 éves kortól
Származási helySpain
A csomagolás méretei39*30*10 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha