Kiságy fejvédő Perle-Reversible Bed Bumper Kaloo

Termék leírása

Kaloo fejvédő kiságyba Perle-Reversible Bed Bumper szép és biztonságos rácsvédő, mely csecsemők részére ajánlott 0 hónapos kortól. A fejvédő körbe-körbe kipárnázza a kiságyat, megóvja a mindig izgő mozgó kicsit az esetleges, rács okozta sérülések ellen és zavartalan illetve biztonságos pihenést nyújt számára. Kényelmes kis bújós fészekké alakítja át a fekhelyet. A fejvédő kiságyba selymes és puha a bababőrnek, egész kerületén szalagok szolgálnak a rácsozathoz rögzítéshez. A rácsvédő babaágyba praktikus táskába van csomagolva, így ha nem fogja használni, kényelmesen el lehet rakni és tárolása nem vesz igénybe nagy területet. 

Kaloo a legkisebbek biztonságos alvása érdekében ajánlja ezt a puha és kellemes fejvédőt, mely a nyugodt alvás feltétele. Ezentúl nem fog jelenteni gondot, ha csemetéje izeg-mozog a kiságyban, vagy éppen álmatlanság gyötri, a rácsvédővel mindig biztonságban érezheti magát. Másfelől a fejvédő a nehezen elalvó csöppségeknek is hasznos kiegészítő, hiszen abban segít, hogy ne lássa a külvilági nyüzsgést és ez által könnyen álomba szenderüljön. Csecsemők elalvás előtt szeretik magukat körülvenni kellemes, gyengéd színekkel, ezért is a rácsvédő finom szürke és fehér színkombinációban tündököl. Köszönhetően az eredeti és egyedi külsejének, a finom és selymes felületnek, a rácsvédő hamar a kedvenc kellékké válik a kiságyban csöppségek pihenése közben. Kaloo fejvédő kiságyba méretei 180*32 cm.

A Kaloo egy francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok és kiegészítők gyártásával foglalkozik alváshoz, fürdetéshez egyedi dizájnnal. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek nincs konkurenciája a piacon. A fejvédő tisztítása nagyon egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott, fehérítő, lágyító nélkül használandó, hogy sokáig megtartsa színét és minőségét.

Jellemzői

  • puha fejvédő kiságyba 
  • legkisebbek részére 0 hónapos kortól
  • méretei 180*32 cm
  • gyengéd színkombináció
  • ideális a legkisebbek nyugodt alvásához
  • praktikus táskában kapható
  • megfelel a legszigorúbb előírásoknak 
  • mosás 30°, hogy a szín és a minőség megmaradjon
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek180*32 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.