Babaágynemű garnitúra Classic Blue Melange toT's-smarTrike fészek takaró és lepedő kék 0 hó-tól

Termék leírása

A toT's-smarTrike gyártó lágy Classic Blue Melange háromrészes babaágy garnitúrája hangulatossá teszi a csöppség szobácskáját, és már születésétől fogva édes álmokat hoz számára. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a készlet már a születéstől fogva ajánlott. A legmodernebb kivitelben készült, kellemesen puha és lágy a legkisebb gyerekek bőréhez is. A csecsemőknek szánt lágy kék színű garnitúra háromrészes, légáteresztő paplanhuzatból, hozzáillő gumis lepedőből és a kiságy fészekből áll, mely biztonsági korlátként szolgál majd a kisbaba körül. A szett mind 3 része légáteresztő 100% jersey pamutból készült, aranyos cicák és madárkák nyomatával. A babakészlet tökéletes kombinációja a bolondos és klasszikus stílusnak, így minden gyerekszobában csodásan fog mutatni. 

A kiságy garnitúra zavartalan alvást biztosít a gyerekek számára. A cica mintás takaró kényelmesen és melegen tartja babáját alvás közben. Légáteresztő és könnyű, a legkisebb gyerekek igényeit szem előtt tartva készült. A takarót tökéletesen kiegészíti a babafészek, amely zsinórral könnyedén rögzíthető a kiságy kerületére. A fészek megvédi a nyugtalan babákat attól, hogy erősen megüssék magukat a kiságy széleiben, így minden gyermek felszerelésének nélkülözhetetlen része. A babaápolás harmadik kellemes kiegészítője a gumis lepedő, amely védi a matracot és még nagyobb kényelmet biztosít a gyerekeknek.

A népszerű gyártó, a smarTrike játékos és ötletes kiegészítői újszülötteknek a toT's kínálatból egyaránt népszerűek a szülők és a gyerekek körében. A legújabb sorozat termékei a smarTrike vállalatnak a toTs babaápoló kellékek a legkisebbek részére. Ez egy újító kategória, mely praktikus és stílusos segítséget nyújt szülőknek a picik mindennapos szükségleteinek kielégítésében. ToTs modern és elegáns kollekciót ajánl magasan minőségi termékekkel, mely tökéletesen tükrözi szülő és csemetéje izlését. Kiváló minőséget észszerű áron kínálja, miközben a stílus továbbra is magasan megmarad.

Jellemzői 

  • 3 darabos garnitúra babaágyba
  • már újszülöttek részére is
  • puha takaró, gumis lepedő és babafészek
  • világoskék színvilág cicás motívummal a takarón és babafészken
  • kellemes a bababőrnek
  • a kisbaba kényelméért és védelméért a kiságyban
  • megfelelő ajándékként is legkisebbek részére
  • 100% jersey pamut
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.