Kiságy garnitúra Joy Rabbits Green toT's-smarTrike nyuszis fészek takaró és lepedő zöld 0 hó-tól

Termék leírása

A toT's-smarTrike gyártó aranyos háromrészes Joy Rabbits Green kiságyszettje hangulatossá varázsolja a kisbaba szobácskáját, és már a születésétől fogva kellemes álmokat ígér. Kellemes zöld színvilágban kialakított takarón és babafészken megbújó cuki nyuszkók fogják őrizni a csöppsége álmait. A babáknak szánt zöld garnitúra kék részletekkel háromrészes, légáteresztő paplanból, egy gumis lepedőből és egy babafészekből áll, ami biztonsági korlátként is szolgál. Az egész készlet puha 100% pamut szaténból készült, mely bársonyos érzést nyújt a legkisebb gyerekek bőröcskéjéhez is.

A kiságy garnitúra zavartalan alvást biztosít a gyerekek számára. Nyuszis babaágy takaró csöppségét pihenés közben kényelmes melegben tartja. Légáteresztő, legkisebbek szükségleteire odafigyelve lett megalkotva. A takaró tökéletesen összehangolt tartozéka a babafészek, mely zsinórral könnyedén rögzíthető a kiságyhoz. A fészek megvédi a nyugtalan babákat attól, hogy megüssék magukat a kiságy rácsaiban, ezért is minden kiságy nélkülözhetetlen része. A babaápolás harmadik kellemes kelléke egy gumis lepedő, amely megvédi a matracot és még nagyobb kényelmet biztosít a csöppségeknek.

SmarTrike egy elismert gyerek tricikli és roller gyártó vállalat, melynek termékei az egész világon nagyon közkedveltek és konkurencia mentesek. A legújabb sorozat termékei a smarTrike vállalatnak a toTs babaápoló kellékek a legkisebbek részére. ToTs modern és elegáns kollekciót ajánl magasan minőségi termékekkel, mely tökéletesen tükrözi szülő és csemetéje izlését. Kiváló minőséget észszerű áron kínálja, miközben a stílus továbbra is magasan megmarad. Ez egy újító kategória, mely praktikus és stílusos segítséget nyújt szülőknek a picik mindennapos szükségleteinek kielégítésében.

Jellemzői 

  • 3 darabos garnitúra csecsemőknek
  • a születés pillanatától fogva
  • takaró, gumis lepedő és babafészek
  • zöld alapon kedves nyuszis motívum kék részletekkel
  • kellemes alapanyag a bababőrnek
  • a kisbaba kényelméért és védelméért a kiságyban
  • megfelelő ajándékként is legkisebbek részére
  • 100% pamut szatén
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.