Kiságyforgó Cotoons Smoby hanggal és fénnyel csecsemőknek kék

Termék leírása

Smoby kiságyforgó Cotoons egy multifunkciós játék legkisebb gyerekeknek 0 hónapos kortól. gyermek körforgó biztonságosan a kiságy széléhez erősíthető. A virág fehér-kék kialakítású. Virág szárán néhány levél díszeleg és egy Cotoons mesefigura mászik fel rajta. A virágon tarka játékok lógnak, melyek a baba feje fölött forognak. Gyereket lenyúgözik és megnyugtatják és lassan álomba szenderítik. A virág felső részén gombok találhatóak különféle hang és fényeffektusok elindítására. Megnyomása után a virág sötétben lágy színben világít, mely a szoba falain kellemes hatást kelt, így a kicsi nem fog a sötétben félni. Szuper kiegészítő a körforgóhoz a távirányító, melyen bekapcsolható a hang, világítás a virágon.

Sötétben lenni a kicsiknek gyakran stresszes hangulatot hoz létre és félelmetes is. Ha gondja van csemetéje altatásával, akkor lehetséges megoldás lehet ez a praktikus kiegészítő a gyerekszobába. A bébi altatójátéktól elszáll a sötétségtől való félelem és csöppsége nyugodt és édes álomba szenderedik. Mesés Cotoons figurák a kicsiket megnyugtatják és elszórakoztatják elalvás előtt. A játék kiságyra legjobban kisfiúkhoz passzol. A zenélő körforgó kb. 10 percig zenél, de a távirányítóval akár 40 percre is aktiválhatjuk a körforgót anélkül, hogy zavarnánk a babát.

Smoby egy híres francia márka, ami minőségi gyermekjátékok gyártásával foglalkozik, melyekhez egészségre nem ártalmas anyagokat használ. A Smoby termékek nagyon jó minőségűek, és európai minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. A termékek műanyaga minőségi és bársonyos tapintású. A Smoby játékok élei lekerekítettek, hogy a csöppségek mindig biztonságban legyenek. A Smoby játékok színei serkentik a fantáziát és elképzelőerőt, felkelti a gyerekek figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebb gyerekeknek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, megfelelnek a játékok a legszigorúbb szabványoknak is. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre. A kiságyforgó Grand Prix Marketing Innovation 2015 győztes játék.

Jellemzők

  • körforgó kiságy fölé
  • mesés motívum, virág alakban
  • kék szín főleg kisfiúknak 
  • sötétben szépen világít
  • kellemes dallamokat játszik
  • 10 vagy 40 percet játszik folyamatosan
  • távirányítóval működik
  • könnyen felszerelhető az ágy főlé
  • ideális altatáshoz
  • minőségi műanyag, mely bársonyos és lágy tapintásra
  • minőségi francia termék
  • Grand Prix Marketing Innovation 2015 győztes játék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek46*57*22 cm
A csomagolás méretei40*10*35 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,23
NoteBattery: 2x AAA/LR3, 3x AA/LR6
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.