Kiságyforgó Star Cotoons Smoby 2in1 baglyokkal, virágokkal és pillangókkal, dallamokkal és fénnyel

Termék leírása

Kiságyforgó Star Cotoons egy többfunkciós játék legkisebbeknek a születés pillanatától kezdve. A kiságyforgó biztonságosan a kiságy széléhez rögzíthető csavarral, teljes mértékben igazítható a kiságy szélességéhez. A virág zöld-kék színkombinációban pompázik. Ez az egyedi kiságyforgó csöppsége legjobb társasága lesz miközben 4 különféle dallamot játszik majd. Gomb megnyomása után a virág sötétben lágy színben világít, mely a szoba falaira virágokat és csillagokat vetít, miközben a színek váltakoznak. A virágon bájos baglyok lógnak, melyek a kisbaba feje felett körbeforognak.

Baglyocskák lekötik a kicsi figyelmét és lassan álomba szenderítik. A virág felső részén találhatóak a hang és fényeffektek bekapcsolására szolgáló gombok. A kiságyforgó 3xAA/LR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag tartalmát. A kiságyforgó teljes magassága 47 cm. Sötétben lenni a kicsiknek gyakran stresszes hangulatot hoz létre és félelmetes is. Ha gondja van csemetéje altatásával, akkor lehetséges megoldás lehet ez a praktikus kiegészítő a gyerekszobába. A bébi altatójátéktól elszáll a sötétségtől való félelem és csöppsége nyugodt és édes álomba szenderedik. Mesés Cotoons figurák a kicsiket megnyugtatják és elszórakoztatják elalvás előtt. 

A Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét.

Jellemzők

  • körforgó kiságy fölé
  • mesés motívum, virág alakban
  • kékes-zöld színkombináció
  • sötétben szépen világít
  • kellemes dallamokat játszik
  • könnyen felszerelhető az ágy főlé
  • ideális altatáshoz
  • minőségi műanyag, mely bársonyos és lágy tapintásra
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek35*21*47 cm
Termék magassága47 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.