Kisautó Mitsubishi Eclipse 1995 Fast & Furious Jada fém nyitható részekkel hossza 20 cm 1:24

Termék leírása

Kisautó Mitsubishi Eclipse 1995 egy igazán nagyszerű ajándék lelkes gyűjtőknek és gyerekeknek 8 éves kortól ajánlott. A 20 cm-es fém játékautó valósághű modellje minden kisfiút elbűvöl, aki Halálos iramban filmrajongó is egyben. Játékautó zöld változatban nyitható ajtókkal, motorháztetővel és kofferrel van kialakítva. A kisautó precízen kidolgozott részletei számos élménnyel gazdagítják a gyerekek mindennapi kalandos játszadozását.

Az 1:24 méretarányú játékautó modellt első osztályú minőség jellemzi, hosszú évekig a család kedvence lesz. Kiváló választás kis és nagy gyűjtők számára, akik szeretnék bővíteni játékautó-gyűjteményüket. A Jada autókkal való játék során a gyerekek fejlesztik a finom motorikát, a képzeletet és a technikai képzelőerőt. Valósághű megjelenésük, eredeti színvilág minden gyermeket megörvendeztet, és nem utolsó sorban játékos módon ismerkednek az autómárkákkal és a Halálos iramban szereplőkkel. 

A Jada márka licenszelt és pontoson megmunkált figurák, öntött gyűjtő tárgyak és rádióvezérelt játékautók vezető gyártója. A játékok ötvözik a kiváló minőséget és a részletekre való odafigyelést, így minden korosztály számára alkalmasak. Minden termék tesztelésen esik át és szigorú biztonsági követelményeknek felel meg. A játékok fejlesztése során a Jada a szórakoztató ipar világmárkáival működik együtt, termékei széles mosolyt varázsolnak a film- és képregényrajongók arcára.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor8 éves kortól
Teljes hosszúság20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.