Kisautó New Mini Bobby BIG felhúzható hossza 8 cm piros 12 hó-tól

Termék leírása

Felhúzható kisautó New Mini Bobbynémet BIG gyártó műhelyéből származik és pontos másolata a klasszikus BIG New Bobby Car bébitaxinak. Precíz részletességgel készült kis versenyautó piros színben fehér kiegészítőkkel. A New Mini Bobby úgynevezett pull back meghajtással működik – tehát hagyományos felhúzható kisautó. Működése nagyon egyszerű, csak hátra kell húzni, elengedni és már indulhat is az asztali versenyfutam. A kisautó egy éves kortól ajánlott a gyerekeknek. Mivel a BIG márka ad termékei biztonságosságára, a felhasznált alapanyagok egészségre ártalmatlanok és újrahasznosíthatók, tehát természetbarátok.

Ne aggódjon, ha gyermeke szájába veszi a kisautót – a minőségi anyagoknak köszönhetően semmilyen ártalmas anyag sem szabadul fel. Az alkalmazott gyártási technológiák garantálják a termékek biztonságosságát a gyerekek számára. A piros New Bobby játék kisautó minden éle lekerekített, így minimumra csökken a sérülés veszélye. A BIG játékokat független intézményekben tesztelik, és kiemelik a termékek minőségét. A  felhúzható BIG kisautó UV stabilizátorokkal védett, így a játék évek során nem veszít színei szépségéből még akkor sem, ha napocska süti. A BIG márka biztos termékei kiváló minőségében, így meghosszabbított, három éves garanciát nyújt.

piros kis BIG versenyautót német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG  német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellemzői. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek és újrahasznosíthatók, de egészségre ártalmatlanok. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek8*6*6 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,1 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.