Kisautó gyűjtői dobozzal Deluxe Edition Majorette fémből nyitható gumikerekek 7,5 cm hosszú több fajta

Termék leírása

Luxus kisautó Deluxe Edition a francia Majorette márka műhelyéből kiváló választás minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik kedvelik a gyors autók világát. Licencelt fém kisautók független gumikerekekkel és nyitható részekkel a valódi járgányok alapján lettek megalkotva, igy az autók rajongóit garantáltan lenyűgözik. Mindegyik modell hossza 7,5 cm és tartozik mellé gyűjtői dobozka is. Az ár 1 darab autóra vonatkozik, a rendelés megjegyzésébe kérjük feltüntetni, hogy melyik autómodellt küldjük. 

A gyors Majorette autómodellekkel fiúk és lányok szivesen fognak játszadozni, versenyeket szerveznek, már meglévő autópályákat vagy épitőjátékokat is bővithetnek az autókkal, de egymagukban is hosszantartó szórakozást igérnek a gyerekeknek. Ezen kisautók nagyszerű választás kicsiknek és nagyoknak, akik előszretettel bővitik autómobil gyűjteményüket gyors autókkal. Autókkal való játszadozás közben fejlődik a gyerekek finom motorikája, fantáziája és technikai elképzelőereje. Valósághű külcsin és élénk szinvilág minden gyerkőc tetszését elnyeri. 

A francia Majorette vállalat évek hosszú során kis fémautók gyártásával foglalkozik, melyek világszerte kedveltek a gyűjtők körében. A vállalat ismert autómárka gyártókkal működik együtt és valósághű, gazdagon kidolgozott, csúcsminőségű autómodellekkel látja el a piacot. A Majorette játékokban megtestesül a valódi francia dizájn, tartósság és nagyon hosszú ideig a család kdvence lesz. A termékek széles választéka nemcsak a funkcionális játékokra, hanem a gyűjtöi darabokra is összpontosít, melyek között minden autórajongó megtalálja a kedvencét. A Majorette kisautók többrétűen fejlesztik a gyerekeket. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Teljes hosszúság7,5 cm
Kerekekrubber
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.