Kisautó Limited Edition 9 Majorette fém gyűjtőkártyával 7,5 cm hosszú 6 fajta

Termék leírása

Kisautó Limited Edition 9 a francia Majorette vállalat műhelyéből tökéletes ajándék minden gyerkőc részére már 3 éves kortól. Elsőosztályú fém kisautók független gumikerekekkel a valódi járgányok alapján lettek megalkotva. Választani ezen járgányok közül lehet praktikus gyűjtőkártyával együtt: Dodge Charger R/T, Porsche 917, Lamborghini Urus, Toyota 2000GT, Ford Mustang GT vagy Audi Q4 e-tron. Az ár 1 darab autóra vonatkozik, a rendelés megjegyzésébe kérjük feltüntetni, hogy melyik autómodellt küldjük. 

Az időtlen Majorette autómodellekkel fiúk és lányok szívesen fognak játszadozni, versenyeket szerveznek, már meglévő autópályákat vagy építőjátékokat is bővíthetnek az autókkal, de egymagukban is hosszantartó szórakozást ígérnek a gyerekeknek. Ezen kisautók nagyszerű választás kicsiknek és nagyoknak, akik előszeretettel bővítik autómobil gyűjteményüket prémium járgányokkal csodaszép arany-fekete színvilágban. Autókkal való játszadozás közben fejlődik a gyerekek finom motorikája, fantáziája és technikai képzelőereje. Valósághű külcsín és élénk színvilág minden gyerkőc tetszését elnyeri. 

A francia Majorette vállalat évek hosszú során kis fémautók gyártásával foglalkozik, melyek világszerte kedveltek a gyűjtők körében. A vállalat ismert autómárka gyártókkal működik együtt és valósághű, gazdagon kidolgozott, csúcsminőségű autómodellekkel látja el a piacot. A Majorette játékokban megtestesül a valódi francia dizájn, tartósság és nagyon hosszú ideig a család kedvence lesz. A termékek széles választéka nemcsak a funkcionális játékokra, hanem a gyűjtői darabokra is összpontosít, melyek között minden autórajongó megtalálja a kedvencét. A Majorette kisautók többrétűen fejlesztik a gyerekeket. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Teljes hosszúság7,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.