Kisautó pótkocsival VW The Originals Trailer Majorette fém felfüggesztéssel 13 cm hossza 4 fajta

Termék leírása

Kisautó pótkocsival VW The Originals Trailers a francia Majorette vállalat műhelyéből egy igazán egyedi ajándék gyerekeknek már 3 éves kortól. A hivatalosan licenszelt Volkswagen márkanevet viselő kisautók minőségi fém karosszériával lettek megalkotva. Választani ezen 4 fajta járgány közül lehet: piros Volkswagen T3 pótkocsival, zöld Volkswagen T1 pótkocsival, sárga Volkswagen Beetle pótkocsival vagy kék Volkswagen T1 hajóval. Az ár 1 darab autóra vonatkozik, a rendelés megjegyzésébe kérjük feltüntetni, hogy melyik autómodellt küldjük. 

Az időtlen Majorette autómodellekkel fiúk és lányok szívesen fognak játszadozni, versenyeket szerveznek, már meglévő autópályákat vagy építőjátékokat is bővíthetnek az autókkal, de egymagukban is hosszantartó szórakozást ígérnek a gyerekeknek. Ezen kisautók nagyszerű választás kicsiknek és nagyoknak, akik előszeretettel bővítik autómobil gyűjteményüket klasszikus járgányokkal. Autókkal való játszadozás közben fejlődik a gyerekek finom motorikája, fantáziája és technikai képzelőereje. Valósághű külcsín és élénk színvilág minden gyerkőc tetszését elnyeri. Modellek hossza 13 cm.

A francia Majorette vállalat évek hosszú során kis fémautók gyártásával foglalkozik, melyek világszerte kedveltek a gyűjtők körében. A vállalat ismert autómárka gyártókkal működik együtt és valósághű, gazdagon kidolgozott, csúcsminőségű autómodellekkel látja el a piacot. A Majorette játékokban megtestesül a valódi francia dizájn, tartósság és nagyon hosszú ideig a család kedvence lesz. A termékek széles választéka nemcsak a funkcionális játékokra, hanem a gyűjtői darabokra is összpontosít, melyek között minden autórajongó megtalálja a kedvencét. A Majorette kisautók többrétűen fejlesztik a gyerekeket. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Teljes hosszúság13 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.