Kisautó távirányítós RC Brian's Toyota Fast & Furious Jada narancs hossza 18,5 cm 1:24

Termék leírása

Az RC Toyota Supra távirányítós autó stílusos narancssárga változatban lenyűgözi a gyerekeket már 6 éves kortól. A valósághű RC-modell a Fast & Furious filmben használt autó alapján készült. A praktikus 2 csatornás távirányító 2,4 GHz-es frekvencián működik, a játékautó előre-hátra és jobbra-ballra tud mozogni. A játékautó maximális sebessége eléri a 8,2 km/h-t. A részletgazdag filmmotívummal ellátott autóval csodálatos élményekben lesz részük a gyerekeknek a mindennapi szórakozás során.

Az 1:24 méretarányú modell teljes hossza 18,5 cm, erős és tartós műanyagból készült. A Halálos iramban című film rajongói próbára tehetik ügyességüket és pontosságukat a játékautó irányításánál. Játék közben edződik finommotorikájuk, megtanulják helyesen felbecsülni a távolságokat. A beltéri akadályok elkerülése során a logikus gondolkodást is fejlesztik. A játékautó 3 db 1,5 V LR03 (AAA) és 2 db 1,5 V LR6 (AA) elemmel működik, ezek nem képezik a csomag tartalmát.

A Jada márka licenszelt és pontoson megmunkált figurák, öntött gyűjtő tárgyak és rádió vezérelt játékautók vezető gyártója. A játékok ötvözik a kiváló minőséget és a részletekre való odafigyelést, így minden korosztály számára alkalmasak. Minden termék tesztelésen esik át és szigorú biztonsági követelményeknek felel meg. A játékok fejlesztése során a Jada a szórakoztató ipar világmárkáival működik együtt, termékei széles mosolyt varázsolnak a film- és képregényrajongók arcára.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
A csomagolás méretei25*12*12 cm
Teljes hosszúság18,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.