Kisautók, autószállító és markológép Power BIG munkahossz 41 cm 24 hó-tól

Termék leírása

Két Power munkagép mutatkozik be fantasztikus játék kisautó készlettel, velük a szórakozás sosem ér véget. Nagy autó formájában egy transzporter szerepel hosszú platóval, amely éppen megfelelő méretű, hogy ráférjen a kisebb markológép. A fiúk egyszerűen felrakják markológépüket a fuvarozó autó platójára és már indulhat is az utazás. Hátul rámpa van az autószállítón, ez megtartja a platóra helyezett markolót menet közben. Ha a platót ki kell üríteni, akkor a  rámpa egyszerűen lehajtható. A játék munkagépek gumikerekekkel van felszerelve, amelyek strapabírók. Kerekeik könnyen tisztíthatók, nem hagynak nyomot a padlóburkolaton. Mint az autószállító, úgy a markológép is sárga színű és tökéletesen összehangoltak. Dizájnjukat speciálisan a legkisebbek számára tervezték, hogy könnyen megfoghassák, tologathassák, hordozhassák, és tetszés szerint kezeljék. Kisgyerekeknek 2 éves kortól ajánlottak.

A játék munkagépek kiváló minőségű műanyagból készültek és ideálisak lakásban vagy kinti játszáshoz. A transzporter hossza 41 cm. Hosszú órákon keresztül fog a kicsi játszani ilyen munkagépekkel. A makológép homlokrakodójával a kis építészek felvehetnek és szállíthatnak különböző építőanyagokat vagy más rakományt, apróságokat. Mindkét munkagép élei lekerekítettek, így védik a gyerekeket a sérülésektől. A BIG gyártó gondolt a játékok gyakorlati oldalára is, folyó víz alatt nagyon egyszerűen moshatók. A BIG Power gyermek markológép és transzporter UV stabilizátorokkal védett, ezért hosszú éveken keresztül lesznek ragyogók, színeik nem fakulnak ki akkor sem, ha kint a homokozóban vagy kertben játszanak velük. A BIG gyártó termékeire meghosszabbított 3 éves garancia vonatkozik.

Power gyermek munkagépeket a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a  szigorú biztonsági GS szabványoknak megfelelően. A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemzik az összes BIG gyerekjátékot is. A BIG egészségre ártalmatlan és kiváló minőségű anyagokat használ a gyártás során. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságra, hogy Önnek sose kelljen aggódnia amikor kisgyermeke játszik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek41*12*20 cm
Termék magassága20 cm
Teljes hosszúság41 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,54 kg
Kerekekgumene
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.