Kisautók Vroom Planet Smoby dömper, mentőautó, betonkeverő autó, tűzoltóautó, vontatóautó, teherautó hossz 7 cm 12 hó-tól

Termék leírása

Európai minőségű játék munkagép Vroom Planet gyerekeknekSmoby márkától. A munkagép gyerekeknek minőségi és egészségre nem káros műanyagból készült, dizájnja szép egy mosolygós arcocskával és a legkisebbeknek való. Alakja biztonságos gömbölyded, tehát a kisgyerekek nem sérülhetnek meg, és nem karcolják meg a bútorokat. A  játék kisautót hat különböző modellben és színváltozatban szállítjuk – piros tűzoltóautó, fehér mentőautó, sárga teherautó, zöld vontatóautó, kék betonkeverő autó és narancssárga dömper. A feltüntetett ár 1 darabra vonatkozik.

A kisfiús játék munkagép sokféleképpen használható - nagyszerűen lehet szórakozni versenypályán, autópályás szőnyegen, játék garázsban vagy padlón, szőnyegen, csakis a kicsi fantáziájától függően. Játszás ilyen játékkal szórakoztató módon fejleszti a gyerek fantáziát, képzelőerőt és finom motorikát. Az autócska kb. 7 cm hosszú. Gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. A francia Smoby gyártó a világ vezető játékgyártói közé tartozik és nem csak a játék autók gyerekeknek kategóriában.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretekcca 7 cm
A csomagolás méretei12*6*15 cm
Tömeg0,07 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.