Kishajó vízágyúval Fireboat AquaPlay 10 méteres vízsugárral és krokodíl Nils kapitánnyal (kompatibilis a Duplo-val)

Termék leírása

Gyerek kishajó AquaPlay Fireboat egy nagyszerű kishajó AquaPlay vízi pályához, de a gyerkőcök a vízi pályán kívül is élvezhetik a játék adta lehetőségeket. Gyerek kishajó vízágyúval felszerelve egyedi tulajdonsággal rendelkezik, melybe minden kis csöppség 3 éves kortól azonnal beleszeret. A vízágyú vízsugara akár 10 méterre is elér. A kishajóba egyszerű módon belemerjük a vizet és máris kezdődhet a vízi ütközet. Kishajó vízsugárral tökéletes kiegészítője lesz minden vízi pályának, de forró nyári napok alkalmával frissítő vízsugara a gyerekeket is elszórakoztatja. A kishajó kapitánya Nils krokodíl, mely szintén a csomag részét képezi. 

AquaPlay kishajó méretei 15*8*5 cm és minden AquaPlay csatornarendszerrel és LEGO Duplo-val kompatibilis. AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves garancia vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. 

Gyerekek megismerkednek víz fizikai tulajdonságaival, mint az áramoltatásával, szivattyúzásával, zsilipek kezelésével, melyek során mozgásba kerülnek a vízi járművek. A vízpumpa segítségével megtelik a vízkamra, mint a valódi zsilipben. AquaPlay termékek egymással kombinálhatóak akár saját elképzelés alapján kialakítva. Gyerekek egy óriási csatornarendszert is kitudnak alakítani a rengeteg kiegészítővel, mely sok-sok lehetőséget kínál számukra a hosszantartó szórakozásra. A vízi pályával bárhol lehet játszani, lakásban és kertben egyaránt köszönhetően a minőségi tömítésnek. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek15*8*5 cm
Termék magassága8 cm
A csomagolás méretei24*17*17 cm
Teljes hosszúság15 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,1 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.