Kiskocsi kerti szerszámokkal Garden&Seasons Écoiffier 8 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Kiskocsi kerti szerszámokkal Gardens&Seasons a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy kiváló gyerkjáték kis kertészek részére 18 hónapos kortól. Kisfiúk és kislányok nagyon fognak örülni a szép kiskocsinak, mely türkíz színben pompzik és két keréken gurul, és amelybe a műanyag kerti szerszámaikat tudják majd tárolni. A kiegészítők közé tartozik 2 virágtartó, lapát, locsolókanna, gereblye, olló, kis kapa és ültető lapát is. Ezek a kiegészítők tökéletes ajándékoknak bizonyulnak kis segédek részére, akik nagy örömmel segédkeznek szülöknek a ház körüli teendőkben és szívesen tartózkodnak kinn a friss levegőn. Köszönhetően a vidám színeknek és valósághű kivitelezésnek ez a legkisebbeknek szánt játék serkenti a fantáziát, kreativitást, hisz játék során a kicsik különféle történeteket és kalandokat találhatnak ki a kertben.

Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Olyan tárgyakkal való manipuláció közben, amelyeket a felnőttek mindennap használnak, szintén közelebb kerülnek a felnőttek világához. Továbbá a kertészkedő szetten keresztül fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Újrahasznosítható anyagok, egészségre veszélytelen színek felhasználásával biztonságos időtöltést nyújt csemetéink számára. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek26*33*51 cm
Termék magassága51 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,58 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.