Szett 3 darab - Gyermek kisszék KidChair Smoby zöld kék szürke UV szűrővel 18 hó-tól

Termék leírása

Minőségi gyermek kisszékek KidChair Smoby vállalattól csodaszép színekben - zöld, kék és szürke kivitelezésben egy igazán csodálatos ülőke készlet minden gyermek részére már 18 hónapos kortól. Kisfiúk és kislányok egyaránt értékelni fogják az ülőkék kellemes és egyben erős kialakítását. Az anti-UV szűrőnek köszönhetően, mely véd a káros napsugárzás ellen, a kisszékek színe hosszú ideig megtartja élénkségét. Az ülőkék beltéren és kültéren egyaránt használhatóak. Az ülőke magassága 27 cm és teljes méretei 33*33*50 cm.

Gyermek kisszékek 4 erős lábakon állnak, melyek elegendő stabilitást nyújtanak a játszadozás közben. Nem utolsó sorban pedig a csöppségek kényelmesen hátradőlhetnek a háttámasznak köszönhetően, ha nagyon elfáradnának az aktuális munkájuk közben. A kisszékek lekerekített élekkel készültek, kellemesek a tapintásra és gyerkőce egyszerű módon tudja majd kezelni. Az ülőkék teljes mértékben a gyermekek igényeihez lettek kialakítva, rengeteg módon tudják majd kihasználni, mint például teadélutánokon, piknikezések során a kertben, vagy csak a fantáziájukra kell bízni különféle teendők során. Smoby kisszékek színe fejleszti a kicsik elképzelőerejét és fantáziáját. Az ülőkék teherbírása 50 kg. Az adott ár 3 darab kisszékre vonatkozik.

A francia Smoby vállalat eredeti, biztonságos és minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik bársonyos műanyagból. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekek mindig biztonságban és védve legyenek a sérülések ellen. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek33*33*50 cm
Termék magassága50 cm
A csomagolás méretei42*20*33 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés50 kg
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.