Kistraktor állatkákkal Activity Kiddieland hanggal 12 hó-tól

Termék leírása

Kiddieland kistraktor Activity állatkákkal az utánfutón egy gyönyörű játék legkisebbek részére 12 hónapos kortól. Gyerek kistraktor zöld gombját ha megnyomják, akkor elkezd dudálni. Traktor a sárga kipufogó megnyomása után elindul, reális traktor hangot ad ki és auto-stop funkcióval megy előre, majd egy idő után megáll. Amikor a farmert az üllésbe ültetik, elénekel egy hosszú farmer daltEz egy nagyon minőségi és erős gyerekjáték, melyet kihasználják majd csöppsége testvérei is, vagy azok barátai és még mindig újként fog hatni.

Rengeteg hang, fény és mechanikai funkcióval rendelkezik, melyek a gyerekeket, akik épp fedezik fel a környezetüket, teljesen elvarázsolja majd. Gyerkőcök szeretnek nyomogatni különféle nyomógombokat és figurákat, figurákat, pálcákat és karikákat föl-le, jobra-balra mozgatni, pörgetni, csúsztatni, kinyitni és közben megfigyelni az elindított elemek mozgását. Ez a játék biztosan örömet szerez több gyerkőcnek és a játékkal fejlődik finom motoros képességük, logikus gondolkodásmódjuk, emlékezőképességük, mozgási ügyességük és összefüggés figyelésük a hangok, formák és színek közt.

2x AA elemre működik, melyek a játékhoz tartoznak. Traktor az utánfutón mezőgazdasági állatokat szállít mégpedig malacot, lovacskát, tehénykét és báránykát. A gyermek traktor szép piros színben tündököl zöld utánfutóval felszerelve. Műanyag, melyből a játék készült, kellemes a tapintásra. Lágyan lekerekített élei biztonságos csemetéje számára. Méretei a traktornak legkisebbeknek 35*14*18 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek35*14*18 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.