Készségfejlesztő kosár cukornádból Bio Sugar Cane Shape Sorter Smoby 8 kocka - Smoby Green 100% újrahasznosítható kollekcióból 12 hó-tól

Termék leírása

Ismerkedjen meg a Smoby Green termékcsalád csúcsszuper készségfejlesztő játékaival. Készségfejlesztő Shape Sorter kosár cukornádból a francia Smoby vállalat terméke, mely fejlesztően hat a gyerekekre már 12 hónapos kortól. Praktikus kosárka fogantyúval is rendelkezik, fedelét különböző formájú nyílások ékesítik, melyekbe a gyerkőcök feladata a 8 színes kockát megfelelően behelyezni. A kosárka játékos módon fejleszti a finom motorikát, logikus gondolkodásmódot, gyerekek játszva ismerkednek a színekkel és formákkal, megtanulják a megfelelő formájú kockát a helyes nyílásba belehelyezni. Ez a csodálatos játék 100%-ban újrahasznosítható, a műanyag 90%-ban szerves anyagból, tehát gyorsan növekvő cukornádból lett kinyerve. 

Smoby vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, így a terméket stílusos csomagolásban kínálja erős kartonpapírból, mely szintén 100%-ban újrahasznosítható. A fenntartható műanyag játékok gyártása jelenleg minden gyártó számára komoly kihívást jelent. A növényi eredetű műanyag játékok ugyanolyan minőségiek, tartósak és sima felülettel rendelkeznek, mint a klasszikus műanyagból készült, kőolajból előállított játékok, így a különbség szinte észrevehetetlen. Vásároljon gyermekének ökobarát játékokat, így is védve egészségét és környezetünket egyaránt. Készségfejlesztő kosár fejlesztően hat a fantáziára és elképzelőerőre, a fogantyúnak köszönhetően bárhova könnyen magával viheti csemetéje. Méretei 17*19*10 cm.

Smoby egy híres francia gyártó cég, mely a legjobb minőségű műanyag játékokat produkálja. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima, bársonyos tapintású műanyag. Minden játéknak lekerekített az éle, így a gyerekek a gondtalan, vidám játék során biztonságban vannak, nem fenyegeti őket sebesülés. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek17*19*10 cm
Termék magassága10 cm
A csomagolás méretei19*10*21 cm
Teljes hosszúság19 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,31 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...