Építőjáték Abrick Écoiffier táskában 50 darabos rózsaszín 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier gyerek építőjáték Abrick egy csodaszép játék kislányoknak 18 hónapos kortól. Összesen 50 kocka alkotja a játékot, ezekből a színes kockákból különböző építmények rakhatók össze. A színes kockákkal egyszerű manipulálni, könnyen illeszkednek egymásba. Az 50 darabos kockakészlet egy praktikus cipzáras táskában érkezik és az egész játék gyengéd kislányos árnyalatokba hangolt.  Ez a táska garantálja, hogy a gyerekszobában nem lesz többé rendetlenség szétdobált kockák miatt.

Azzal, hogy a gyerekek terveznek, javasolnak, építenek és ledöntenek házakat, várakat, kastélyokat vagy akár bunkereket, fejlődik logikus és térbeli gondolkodásuk. Vizsgálgatják hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, érdeklődnek a külvilág felől. Közelednek a felnőttek világához, akik saját házikókat javasolnak, építenek. Ugyancsak fejlődik fantáziájuk és kreativitásuk. Akár plüss állatkákkal, vagy más játékokkal is kombinálhatják a gyerekek az összerakós játékot és kitalálhatnak mesetörténeteket vagy kalandokat. Használva a kockákat edzik finom motorikájukat és kézügyességüket. Ez a gyerek építőkocka készlet tehát sokoldalúan hozzájárul a kisgyerek fizikai és mentális fejlődéséhez, ezért nem hiányozhat kis gyerkőce szobácskájából sem.

Az Écoiffier egy kiváló minőségű gyerekjátékokat gyártó francia cég. Az Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a játékok alkalmasak a legkisebb gyerekek számára is. A világpiacon, ahol leggyakrabban Kínában gyártott termékekkel találkozhatunk, a francia Écoiffier jelentősen eltér legújabb trendek által ihletett eredeti dizájnjával, biztonsági követelmények betartásával a gyártás folyamán és minőséggel méltányos áron. Ugyancsak nagy figyelmet szentel a környezetvédelemnek, ezért tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programoknak. Újrahasznosítható anyagokat és egészségre ártalmatlan festékeket használ, ezért nemcsak a szórakozást garantálja, de gyerkőcei biztonságát is játszás közben.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek16*16*20,5 cm
Tömeg0,35 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.