Koffer kisautóval Flash McQueen Cars XRS Smoby és szerszámokkal és 23 kiegészítővel

Termék leírása

Koffer szerszámokkal és összecsukható Mc Queen XRS kisautóval a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán ideális gyerekjáték az összes kis ezermester részére már 3 éves kortól. Praktikus koffer piros-fekete színkombinációban pompázik és a népszerű Verdák mese ábrája köszön vissza róla. A kofferbe 24 darab kiegészítő található, melyre minden kis szerelőnek szüksége van - csavarhúzó, könyökkulcs, csavarok és a McQueen kisautó részei. Ezzel a kiváló szerelő szettel kisfiából igazi autószerelő válik, aki egymaga is könnyen összeszereli kedvenc kisautóját majd.

A szerszámok minőségi műanyagból készültek, mely ellenálló és kellemes a tapintásra. Úgy lettek a szerszámok kialakítva, hogy a gyerekek kényelmesen a kezükbe foghassák azokat és biztonságos játékot nyújtsanak számukra. Hála a praktikus koffernek, mint az igazi autószerelőknek, minden szerszámuk egy helyen lesz. Köszönhetően a kényelmes fogantyúnak, gyermeke bárhová magával viheti kedvenc szerszámait. Gyerkőcökben játék közben feléled a felelősségtudat, fejlődik kreativitásuk, fantáziájuk. Kisautókkal való játék pedig serkentően hat a finom motorika és mozgási képességek fejlődésére, de úgyszintén fejlődik logikus gondolkodásmódjuk.

Smoby francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, amelyek minőségiek és ellenállóak. A termékek megfelelnek az európai szabványoknak. Francia Smoby márka garancia a minőségre hosszú éveken keresztül bizonyított existenciája alatt. A felhasznált alapanyag a Smoby játékoknal erős és ellenálló, egyben nagyon lágy és bársonyos a tapintásra. A Smoby játékok színkivitelezése pedig nagyban serkenti a gyerek fantáziáját és elképzelőerejét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek26*10*24 cm
Termék magassága30 cm
Teljes hosszúság26 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.