Koffer szerszámokkal és összeszerelhető kisautóval Verdák 3 Smoby és 24 kiegészítő

Termék leírása

Smoby szerszámos koffer és összerakható kisautó Verdák 3 egy ideális játék minden ezermester részére. Praktikus szett kofferben összeszerelhető kisautóval közkedvelt Verdák 3 - Cars 3 mesemotívumban pompázik. Játék megfelelő olyan kisfiúk részére már 3 éves kortól, akik szeretnek szerszámokkal és kisautókkal játszani. Az egész koffer a Verdák 3 mese szellemében lett megalkotva, mely a gyerekeknél nagyon közkedvelt. A kisautó összeszerelésével gyerkőcéből igazi kis autószerelő válik.

Kofferben 24 kiegészítő található, melyre minden kis szerelőnek szüksége van - 1 csavarhúzó, 1 franciakulcs, 1 könyökkulcs, kisautó McQueen összeszereléshez, 8 kerék és 10 csavar. Nagyon szép piros és fekete színkivitelezésben pompázik. A szerszámok minőségi műanyagból készültek, mely ellenálló és kellemes a tapintásra. Úgy lettek a szerszámok kialakítva, hogy a gyerekek kényelmesen a kezükbe foghassák azokat és biztonságos játékot nyújtsanak számukra. Az egész játékos szettel, beleértve az összeszerelhető kisautót, a kis autószerelők sok mókás pillanatot fognak eltölteni. Hála a praktikus koffernek, mint az igazi autószerelőknek, minden szerszámuk egy helyen lesz.

Ez egy ideális kiegészítő gyerek szerelőműhelyhez a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely hosszúéves hagyománnyal rendelkezik minőségi gyerekjátékok gyártásában. A szerszámokkal való játék fejleszti a gyerekek fantáziáját és finom motorikus képességeit, ami nagyon fontos a fejlődéséhez. Ezen felül egyben hosszú órákon keresztül szerez számukra szórakozást. Smoby francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, amelyek minőségiek és ellenállóak. A termékek megfelelnek az európai szabványoknak. Francia Smoby márka garancia a minőségre hosszú éveken keresztül bizonyított existenciája alatt. A felhasznált alapanyag a Smoby játékoknal erős és ellenálló, egyben nagyon lágy és bársonyos a tapintásra. A Smoby játékok színkivitelezése pedig nagyban serkenti a gyerek fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek26*11*24 cm
Tömeg0,64 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.