Játékkonyha French Touch Tefal Smoby elektronikus hanggal, hűtővel és 30 kiegészítővel lila

Termék leírása

A játékkonyha French Touch Tefal a híres francia Smoby játékgyártó cég terméke. Ez a konyha egyedülálló dizájnnal rendelkezik. Szép lila, fehér és zöld színekben pompázik, ez a színkombináció minden gyermeket az első percben elvarázsol. Ez a nem megszokott színkombináció felpezsdíti gyermeke fantáziáját. Ez a francia tervezők legújabb modellje, mely az építészet és a dizájn aktuális trendje által ihletett. Ez egy megismételhetetlen és nem hagyományos konyha gyerekeknek, akik tele vannak energiával és kalandvággyal. Gyerekeknek 3 éves koról ajánlott. Formái lekerekítettek és konstrukciója szilárd és stabil, mely kezeskedik a biztonságért. A Smoby gyerekkonyha ellenálló képességekkel rendelkező műanyagból készült, melyek minőségesek és tapintásra egyben selymesek és kellemesek.

A konyha minden része speciálisan a kisgyermekek kezeihez igazított, hogy könnyen tudjon manipulálni a konyha minden egyes kiegészítőjével és gombjával. A Smoby French Touch Tefal gyerekkonyha 97 cm magas, 41 cm mély és 115 cm hosszú. A munkafelület magassága a földtől 41 cm. A játékkonyha nagy előnye, hogy minden feléről megközelíthető, mely lehetővé teszi, hogy egyszerre több gyerek is játszhasson vele. Miközben gyermeke a felnőtteket utánozza, fejleszti kommunikációs képességeit, így a szociális interakció tökéletes formáját valósítja meg. Ez a konyha rengeteg fogyasztóval és kiegészítővel van felszerelve, melyek tökéletessé varázsolják a játékot. Az ovális munkalap közepén található a gáztűzhely, mely élethű hangokat ad ki, melyeket igazi főzésnél, sütésnél vagy forrásnál Blop-Blop hallunk. A gyerekkonyha kinyitható ajtajú sütővel is fel van szerelve, melybe edény is található.

A konyha gombjai be- és kikapcsoláskor Klik-Klik hangokat adnak ki. A konyha fogyasztói közé tartozik a leszerelhető grill, ovális páraelszívó evőeszköztartóval is, melyek elválaszhatatlan részei a konyhának. A konyha jobb oldalán található a mosogatótál, modern magas vízcsappal és edények csepegtetésére szánt hellyel. A kinyitható ajtajú hűtő polcokkal felszerelt. A konyha másik felén a megterített étkezősarok van. Ez a Smoby gyerekkonyha összesen 30 darab kiegészítőt tartalmaz. Ezek között van lábas, kis Tefal serpenyő, modern étkező készlet, evőeszköz, poharak, kávéscsészék, élelmiszer, tej és méghozzá kecsap és mustár is. Ez a konyha véget nem érő lehetőségeket tár gyermeke elé. A játékkonyha tágas rengeteg rakodótérrel, mely ételre és kiegészítőkre szolgál. Így semminek sem kell a földön kallódnia. Ez a Smoby játékkonyha 3 x AA elemre működik, melyek nem részei a csomagolásnak.

Funkciói és tulajdonságai

  • beépített elektronikus modul
  • körbejárható
  • valósághű hangok főzésnél Blop Blop
  • 30 kiegészítő
  • étkezőrész terítékkel
  • 3 éves kortól
  • teljes magasság 97 cm
  • valósághű hűtő
  • 3x AA elemre működik
  • megfelelő kislányoknak és kisfiúknak
  • minőségi francia termék  
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek115*41*97 cm
Termék magassága97 cm
Munkafelület magassága50 cm
A csomagolás méretei77*38*77 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,86 kg
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.