Nyári kiskonyha 17 kiegészítővel Summer Kitchen házikóhoz Smoby főzőlappal és mosogatóval UV szűrő 24 hó-tól

Termék leírása

A piacvezető Smoby vállalat modern és korszerű tartozékokkal és kiegészítőkkel bővíti árukínálatát, melyek a kerti házikókat még otthonosabbá varázsolják a gyerkőcök számára. Ilyen nagyszerű kiegészítő a kültéri, kerti Summer Kitchen konyhácska is 17 kiegészítővel, mely a kis lurkók figyelmét azonnal elrabolja a szuper kiegészítőkkel együtt, mint a tányérok, evőeszközök, kiskés, villa, főzőkanál, fazék fedővel, poharak és virslik, amelyek a legjobb vendégváró falatoknak bizonyulnak a leendő vendégsereg számára. Játékkonyha zöld, szürke és barna színkombinációban pompázik, így teljes összhangban lesz a kedvenc kuckó külcsínével, minden kert és udvar ékévé válik.

A konyhácska munkafelületéről természetesen nem hiányozhat a mosogatótálca csappal, mely arra ösztönzi a gyerekeket, hogy főzés és evés után a koszos edényeket szépen elmossák. A tűzhely nagyszerű lehetőséget kínál a virsli elkészítésére a hozzá tartozó fazékban, miközben az elforgatható tűzhelykapcsoló gombbal a főzőlap hőerősségét tudja a csöppség majd szabályozni. A konyhácska oldalsó része praktikus kis akasztókkal lett kiegészítve, melyekre a konyhai eszközöket tudják a kicsik felakasztani. A konyha hátsó részét képező dekoratív rácsozott fal a főzöcskélés közben védelmet és kellemes félárnyékot biztosít a kis kuktáknak a forró nyári napokon.

Konyhácska, köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, magasan minőségi és stabil. Felülete sima és bársonyos a tapintásra. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni. Konyhácska az UV védelemnek köszönhetően huzamosabb idő után, illetve az időjárás viszontagságaival szemben is megtartja csodálatos, élénk színkivitelezését, a színek nem fakulnak ki. Konyha méretei 54*35*98 cm, összeillesztése gyors és egyszerű. A konyhapult alatti rész kiváló lehetőséget nyújt majd egyéb játékok tárolására.

Játékkonyha 17 kiegészítővel a Smoby vállalat műhelyéből egyedi francia külcsínben és funkcionalitásban tetszeleg, mely fejlesztően hat a gyerekek képzelőerejének és fantáziájának serkentésére, illetve játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához. Gyerekek imádják a szerepjátékokat, ezzel a menő játékkal nem csupán házigazda szerepét öltik magukra, de pillanatok alatt kis szakács válik belőlük. Játék közben elmélyülnek bennük bizonyos szokások, feléled bennük a felelősségtudat és vendéglátás szeretete, illetve társadalmi kapcsolatuk is erősödik. Nem utolsó sorban ezzel a kiváló konyhácskával több időt töltenek majd a friss levegőn együtt testvéreikkel, barátaikkal és szeretteikkel.

Játékkonyha a következő házikókhoz választható: 

Konyhácska klasszikus barna kartonba van csomagolva. Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek54*35*98 cm
A csomagolás méretei56*13*69 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.