Játékkonyha Tefal SuperChef Smoby elektronikus hanggal, étkezőpulttal és 37 kiegészítővel (kenyérpirító)

Termék leírása

Játékkonyha Super Chef Tefal egy piros-fehér-ezüst nagy és szép konyhapult hangokkal és különleges külcsínnel, Tefal licensszel gyártva. Rengeteg kiegészítő jár hozzá, összesen 37 darab, melyek egyedivé varázsolják ezt a konyhát. A kiegészítők közt van kenyérpirító pirítósokkal, 2 kanál, 2 villa, kések, 2 csésze, 4 darab konyhai edény, 1 lábas fedéllel, kirántásra szolgáló serpenyő, kis tányérok csésze alá, 2 tányér, sótartó fűszertartóval, vízzel teli üveg, 2 fűszer és 8 fajta élelmiszer. A kenyérpirító mechanikus, használható és pirítósokat dob ki. A konyha alsó részében helyezkedik el a domináns hűtő, rengeteg polccal és rakodótérrel.

Ajtajai kényelmes lekerekített fogantyúkkal nyithatóak. A konyha grillráccsal felszerelt sütővel is rendelkezik. A sütő felett helyezkedik el a tűzhely. Elektromos főzőzónái élethű főzési, sütési, kirántás, víz forrása Blop-Blop hangokat adnak ki. Gombja elfordításánál Cric-Cric hangot hallhatunk. A játékkonyha mély mosogatótállal van felszerelve, edénycsepegtetővel. A gyerekkonyha sok rakodóteret foglal magába, ahol minden kiegészítő elfér, így semminek sem kell a földön kallódnia. A konyhapult felett található a bárpult, amely az elegáns konyha szép kiegészítője.

A tűzhely melett van a grill, felette polcok fűszerekkel és evőeszközzel. Jobb kézről egy kisebb megterített konyhaasztal helyezkedik el, melyen enni is lehet vagy munkapultnak is kihasználható. A konyha szép dísze a beépített Espresso kávéfőző eltávolítható részékkel és fehér kávéscsészékkel. Főzés közben a friss levegőért az ezüst-szürke lekerekített páraelszívó kezeskedik. Kampókkal van felszerelve, melyeken konyhai kellékek lógnak. Ez egy ideális konyha hosszú éveken keresztül, egyszerre több gyerek is játszhat vele. A közös játékkal a gyerekek tökéletesítik kommunikációs képességeiket és miközben a felnőtteket utánozzák a szociális interakció tökéletes formáját valósítják meg. A konyha hosszúsága 115 cm, magassága 97 cm és mélysége 41 cm.

A munkafelület magassága 50 cm. A Superchef Tefal játékkonyha enyhén ovális alakú, ezért nagyon biztonságos. Minőséges és ellenálló műanyagokból készült, melyek egyben kellemes és selymes tapintásúak. Ez a konyha modern piros-fehér-ezüst színkombinációban pompázik, ezek a színárnyalatok az igazi konyhák színeinek másolatai. Valósághű matricákkal és ízléses díszítéssel tarkított. Nagyon közkedvelt. Franciaországban készült francia dizájnnal, sármmal és precizitással fűszerezve. Elemekre működik.

Funkciók és jellemzői

  • beépített elektronikus modul
  • körbejárható
  • valósághű hang mint főzéskor Blop Blop
  • bekapcsoláskor Cric Cric hang
  • kenyérpirító pirítóssal
  • espresso kávéfőző csészékkel
  • konyhai asztal terítékkel
  • 3 éves kortól
  • teljes magassága 97 cm
  • 37 kiegészítő
  • megfelelő kislányoknak és kisfiúknak egyaránt
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek115*41*97 cm
Termék magassága97 cm
Munkafelület magassága50 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg10.50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.