Mása és a medve konyhácska bőröndben Smoby sült élelmiszerekkel evőeszközökkel és 17 kiegészítővel

Doprava zadarmo Doprava zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Egyszerű játékkonyhák Termék kódja: SM310606
7 800 Ft
6 040 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Mása és a medve konyhácska egy igazán csodálatos rózsaszín kiskonyha, mely 3 éves kortól ajánlott a gyerkőcöknek és praktikus kofferbe van csomagolva. Gyerkőce ezt a szupermenő minikonyhát magával viheti bárhova, akár vendégségbe indul, vagy nagyiékhoz készül nyaralni, de játszhat vele otthon szobácskájában, vagy akár a kertben is. Hordozható kis kofferbe 17 kiegészítő található, mégpedig poharak, csészék, tányérok, kanalak, villák, kések, palacsintasütő, mesemotívummal díszített kártyalap, egyik oldaláról sült steak és halacska, és ügyes mobil rezsó.

Konyhácska és a kiegészítők minőségi és tartós műanyagból lettek legyártva, mely tapintásra kellemesen bársonyos. Konyhácskát a közkedvelt mesepáros ábrája díszíti, Mása és a medve. A munkafelület felett ügyes polcocska kapott helyet az élelmiszer és tányérok tárolására. Kis konyhácska elegendő tárolóhelyet nyújt az összes tartozéknak. Ha gyerkőce megunta a főzöcskélést a koffert elegendő összezárni és elrakni. A lekerekített élek biztonságos játszadozást níújtanak a kicsiknek. Ez egy kiváló játék utazásokra is akár. Mindent tartalmaz, amit egy mirevaló konyhának tartalmaznia kell és még nem is foglal sok helyet. Koffer méretei 26*11*24 cm. Ez egy valóban népszerű gyerekjáték, mely nagyon jó hatással van az elképzelőerő és fantázia serkentésére, és szerepjáték közben a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához.

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek, tartós, ellenálló, de egyben lágy és sima a gyermek kezecskékhez, bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyermekeik a mókázás közben teljes biztonságban is legyenek a sérülésekkel szemben. Smoby játékok színe nagyon jó hatással van az elképzelőerő és fantázia fejlesztésére.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek26*11*24 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,68 kg
Színrózsaszín

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...