Konyhai edény készlet cukornádból Bio Sugar Cane Kitchen Set Little Smoby 14 részes Green 100% újrahasznosítható 18 hó-tól

Termék leírása

Konyhai kiegészítők cukornádból Kitchen Set Little a francia Smoby műhelyéből örömet szerez a gyerkőcöknek már 18 hónapos kortól. A konyhai edény szett a Smoby Green kollekció részét képezi és valódi cukornádból készült. A készlet 100%-ban újrahasznosítható, a műanyag 90%-ban szerves anyagból, tehát gyorsan növekvő cukornádból lett kinyerve. A készlet 14 konyhai eszközből áll, mégpedig 2 csészéből, 2 pohárból, 2 tányérból, 2 villából, 2 késből, 2 kanálból, 1 tejtartóból és 1 cukortartóból. 

Az egyes kiegészítők felülete kellemesen selymes, bársonyos élményt nyújt tapintásra. Valósághű kidolgozásuk élményekkel teli és minőségi vendéglátást nyújt szeretteik megvendégelésében, de tökéletesen kihasználhatóak piknikezés során, vagy játékkonyha ékei is lehetnek. Teljes mértékben fejlesztően hatnak a logikus gondolkodásmódra, fantáziára és elképzelőerőre, játszadozás közben a gyerekek egészséges önbizalomra tesznek szert, könnyebben szocializálódnak. Konyhai edény készlet stílusos erős kartonban kapható, mely szintén 100%-ban újrahasznosítható. A fenntartható műanyag játékok gyártása jelenleg minden gyártó számára komoly kihívást jelent. A növényi eredetű műanyag játékok ugyanolyan minőségiek, tartósak és sima felülettel rendelkeznek, mint a klasszikus műanyagból készült, kőolajból előállított játékok, így a különbség szinte észrevehetetlen.

Smoby egy híres francia gyártó cég, mely a legjobb minőségű műanyag játékokat produkálja. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima, bársonyos tapintású műanyag. Minden játéknak lekerekített az éle, így a gyerekek a gondtalan, vidám játék során biztonságban vannak, nem fenyegeti őket sebesülés. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei22*8*31 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.