Konyhai eszközök élelmiszerek tárolódobozban Dining Set Écoiffier kávéfőzővel 70 kiegészítő 18 hó-tól

Termék leírása

Konyhai edények és élelmiszerek tárolódobozban Dining Set egy kiváló készlet kiegészítőkből gyerekek részére már 18 hónapos kortól. A 70 darabos készletben megtalálhatóak különböző fazekak, csirke, serpenyő, kávéfőző, tojások, pirítós, poharak, kanalak, villák, kések, csészék tányérkákkal, konyhai eszközök, só - és fűszertatók és különböző gyümölcsök. Ezekkel a hasznos kiegészítőkkel kisfiúk és kislányok még mélyebbre ássák magukat a szerepjátékokba, és nem utolsó sorban feltölthetik konyhácskájuk, büféjük, boltjuk vagy kávézójuk készletét is. A műanyag játék élelmiszerek praktikus dobozban kaphatóak, melybe a játékok szépen elrendezhetőek, a gyerekszoba mindíg szép rendezett lesz, így megerősödik a kicsik rendszeretete is. Az egyes műanyag élelmiszerek teljesen valósághű benyomást keltenek, élénk színkivitelezésük serkentően hat a fantázia és kreativitás fejlődésére. 

Már a legkisebb gyermekekben szükséges felébreszteni a szerepjátékok iránti érdeklődést, hiszen általuk nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége. A játék segítségével kӧzelebb  kerülnek a felnőttek világához és mentálisan is fejlődnek. Az élelmiszer szettel való játék tӧkéletesíti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit, játszadozás közben egyaránt fejlődik logikus gondolkodásmódjuk is. Ideális ajándéknak minősül minden fantáziadús gyermek számára, aki szívesen próbál ki új dolgokat. A játék vidám színeinek kӧszӧnhetően tӧkéletes kiegészítője lesz minden gyerekszobának.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek42*21*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.